Sadržaj s oznakom: Humanost

Tekst objavljen na društvenoj mreži  priča je o humanosti i vjeri jednog liječnika koji se susreo s Bogom u liku starice koja je bolovala od neizlječivog oblika tumora

MamaVeek’s Kitchen otvara se u dvorištu Ilice 73, no to nije običan restoran...

Oni nemaju svoju obitelj - kratko je kazao jedan od korisnika dječjeg Doma “Maestral” nakon što su u sklopu inicijative “O La La”, beskućnicima iz MoSt-ova prihvatilišta u utorak kuhali večeru.

OSJEČANKA Laura Palančević oduševila je Hrvatsku svojom nesebičnom gestom koju je podijelila na Facebooku i pokrenula val dobrote.

Hrvoje Bašurić koji je na Facebook stranici Osječka pijaca podijelio svoju objavu, vjerojatno nije slutio da će jedna njegova dobra namjera izazvati takvu silinu reakcija.

Otkazati vjenčanje u zadnjoj minuti, vjerojatno postoje i gore situacije.

Australski biznismen Ali Banat (33) iz Sydneya bio je poznat po svojem raskošnom životu no sve se preokrenulo kada je prije tri godine otkrio da boluje od raka

Odrasli se trebaju zapitati gdje im je ljudskost kada ih djeca svojim konkretnim primjerom podsjete na nju. Jedan ovakav slučaj zabilježen je prošle godine u Pennsylvaniji, u SAD-u.

Umirovljenica Marta iz Italije svakodnevno pretražuje kontejnere supermarketa kako bi pomogla najsiromašnijima u svojem gradu.

U vrijeme kada smo svjedoci besramne utrke za profitom, u Novoj Gradišci zabilježena je upravo nevjerojatna gesta vlasnika jedne pečenjare

Studenti koji studiraju van mjesta stanovanja često muku muče s pronalaskom stana koji ih neće baciti u bankrot za vrijeme studija. Nažalost, takva je realnost mnogima nezobilazna, a postao je to problem u čitavoj regiji.

Objavom na Facebooku Zagrepčanka Ivana sve je ganula do suza, a jednu obitelj spasila je beskućništva: "Dajem kuću na besplatno korištenje i nadam se da će netko u mom domu pronaći svoj mir!“

Ušla je u trgovinu u koju žiteljima lošijeg stanja daju robu na dug i zatražila da se zbroje svi dugovi dužnika iz "bilježnice"

Ako spasiš jedan život, kao da si spasio cijeli svijet.

Iz Visokog stiže pozitivna priča i to iz tamošnjeg Crvenog kriđa u kojem je bila organizirana akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Nesebični Srna opet nije zaboravio niti svoj Metković te je Školi rukometa RK Metković darovao komplete dresova.