Sadržaj s oznakom: Javna muška krunica

Za domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, te za obnovu katoličkih brakova, za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu…

Miljenko Jurić, obiteljski čovjek, otac šestero djece iz sela Donjeg Muća u Splitsko - dalmatinskoj županiji a obraćenje života dogodilo mu se sa tridesetak godina.

Dana 4. ožujka, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi.

Mons. Jure Bogdan, vojni ordinarij u Hrvatskoj, u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju progovorio je na upit novinara o molitvi katoličkih muškaraca po gradskim trgovima. Biskup je podržao inicijativu katolika koji svake prve subote u mjesecu javne časte Blaženu Djevicu Mariju po gradskim trgovima u Hrvatskoj.

Ova molitva je svjedočanstvo svima koji su se umorili, ravnodušnima i malovjernima da ne budu zaslijepljeni zemaljskom moći i da se ne daju zastrašiti. Da bi bili dostojni svog Otkupitelja, katolici se ne smiju povlačiti i biti zarobljeni strahom. To je od presudne važnosti za njihovo spasenje.

Dana 4. veljače, na prvu subotu u mjesecu, u Zagrebu će se održati još jedna muška molitva krunice, na kojoj očekujemo odaziv muškaraca svih dobi.

Tisuće muškaraca okupilo se na sastanku formacije ‘Marijinih ratnika’ u bazilici svetog Vinka Paulskog u Bydgoszczu u Poljskoj, 14. siječnja.

Na Trgu sam kako bih molio, a molim baš na Trgu ne zato da bih bio viđen i pohvaljen već zato što smijem i mogu i zato što ne želim dopustiti da mi netko u mojoj Hrvatskoj brani kleknuti na javnom mjestu i moliti.