Sadržaj s oznakom: Marin Čilić

Zaklada Marin Čilić nastavlja svoju vrijednu tradiciju dodjele stipendija darovitoj djeci u Hrvatskoj. Već šestu godinu, Zaklada poziva mlade talente da se prijave na program stipendija Zaklade Marin Čilić. 

Marin Čilić, proslavljeni hrvatski tenisač, utemeljio je Zakladu Marina Čilića u čijoj će organizaciji 16. i 17. srpnja 2023. u Športskom centru Višnjik biti održan veliki teniski humanitarni turnir.

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade u Zagrebu, naš proslavljeni tenisač Marin Čilić uručio je 25 stipendija za mlade glazbenike klasične glazbe i sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu.

6. GRAND SLAM POLUFINALE ZA NAJVEĆEG HRVATSKOG TENISAČA IKADA! KAKVA DRAMA, KAKVA POBJEDA, KAKAV ODLUČUJUĆI TIE-BREAK!!!

Hrvatski tenisač porijeklom iz Međugorja (BiH) Marin Čilić i njegova supruga Kristina Čilić i ove su godine u sklopu Zaklade Marin Čilić podijelili 20 stipendija sportašima i glazbenicima u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade Zagreb na dan 2. veljače 2022. godine.

Hrvatski tenisač Marin Čilić osvojio je dvoranski ATP turnir u Sankt Peterburgu nakon velike borbe u finalu s Amerikancem Taylorom Fritzom pišu sportske novosti.

Kristina i Marin Čilić postali su roditelji!

Hrvatska će opet pokazati najveće srce na svijetu – veliko, sportsko i ponosno, zakucat će uskoro na najvažnijem meču godine – onom za djecu Hrvatske.

Osmero mladih sportaša i šestero glazbenika dobitnici su prvih stipendija Zaklade Marin Čilić, koje im je najbolji hrvatski tenisač osobno uručio u utorak na svečanoj dodjeli održanoj u Hrvatskom institutu za povijest u Zagrebu.

Hrvatska reprezentacija osvojila je Davis Cup!

Zaklada Marin Čilić objavila je 24. listopada natječaj za dodjelu stipendija klasičnim mladim glazbenicima i sportašima te školama, koji traje do 22. studenoga.

Osim što željno iščekuje okršaj Hrvatske i Francuske, on kao sportaš može biti primjer mnogima.

Uzvanici su ovog popodneva stizali u Zvekovicu, naselje u općini Konavle, gdje se nalazi Kristinina kuća, a svatovi su zatim krenuli prema Cavtatu, prenosi vecernji.hr.

Marin Čilić nakon zasluženog odmora poslije nastupa na Australian Openu i Davis Cupu otputovao je u Rio de Janeiro gdje će nastupati na ATP turniru.

Bio je lipanj 1995. godine, a na zemljani teniski teren u Mostarskim Vratima, mjestu između Međugorja i Ljubuškog, stupio je maleni dječak Marin. Doveo ga je tata Zdenko, a malome je to bio prvi ozbiljni kontakt s reketom.

Stranica 1 od 3