Sadržaj s oznakom: Marin Ivanović

Samo pet dana nakon pjesme Alana Hržice „Pod svoj pogled“ izašao je novi duet na duhovnoj sceni. Marin Ivanović Stole i Alan napravili su izvrsnu RAP pjesmu „ Gospodin Bog“. Evo što nam je rekao jedan od najpoznatijih repera u Hrvatskoj Marin Ivanović Stole:

Kad vidiš vlastitu smrt, onda to ne može biti ništa drugo nego znak da moraš promijeniti način života.

U tijeku su posljednje pripreme za monodramu repera Marina Ivanovića Stoke pod nazivom ‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’.

Reper Marin Ivanović Stoka vratio se iz komune i okrenuo novu stranicu u životu. A u nju je upisao i debi na kazališnim daskama te novu ljubav, s kojom se uskoro sprema stati pred oltar.

Poznati reper Marin Ivanović Stoka u emisiji je 'Na kavi kod Doris' iznio neka svoja mišljenja o predbračnoj čistoći i vlastitoj borbi s ovisnošću.

Naravno, Stoka nije mogao odbiti svoga fana, donio mu je poklon i pritajio se u kuću

Marin Ivanović Stoka nakon odvikavanja od droge, na kojem je bio u Španjolskoj, okrenuo se vjeri i duhovnosti za koju kaže kako je najvažnija stvar u čovjekovu životu.

Marin Ivanović nedavno se iz zajednice Cenacolo vratio u Hrvatsku. Tada je rekao: ‘Ovaj put mi samo dragi Bog može pomoći’.