DUET STOLE (MARIN IVANOVIĆ) I ALAN HRŽICA

Samo pet dana nakon pjesme Alana Hržice „Pod svoj pogled“ izašao je novi duet na duhovnoj sceni. Marin Ivanović Stole i Alan napravili su izvrsnu RAP pjesmu „ Gospodin Bog“. Evo što nam je rekao jedan od najpoznatijih repera u Hrvatskoj Marin Ivanović Stole:

Ovo je prvi singl s nadolazećeg albuma „Gospodin Bog” koji izlazi na jesen. Album je inače prvi duhovni rap album na Balkanu! Čim sam odlučio krenuti u smjeru duhovnog rap albuma znao sam da prvi spot mora biti s mojim “bratom“ Alanom koji mi je ujedno i veliki prijatelj. Zajedno smo u molitvenom zajednici Srce Isusovo i on mi je velika motivacija na ovome putu. Veselim se stati na neke nove pozornice obasjane Božjom svjetlošću i repat za naše drage vjernike. Siguran sam da dragi Bog za mene opet ima velike planove kao i uvijek do sada. Baš sam sretan i zahvalan!

Alan Hržica istaknuo je:

Ovo je pjesma s kojom i ja dolazim do druge vrste publike, do onih mladih koji slušaju ovakvu vrstu glazbe. Tamo je također potrebno progovoriti o Božjoj ljubavi koja poziva na promjenu i mogućnost načina života koji donosi svijetlo. Sretan sam da Marin u ovom trenutku svog života ubacuje u petu brzinu u radu za Boga i da će napraviti cijeli jedan duhovni album, te tako i progovoriti svojoj publici o iskustvu koje mu je promijenilo život.
Već vidim kako ovu pjesmu izvodimo na nekom od mojih koncerata i kakav će to biti gušt. Drago mi je i da se gitara Andreja Grozdanova (člana mog benda) tako savršeno uklopila u ovakav, nama duhovnjacima, izazovan stil glazbe.

Video spot radio je Sven Čustić koji prati Marina u svim njegovim projektima. Tekst pjesme potpisuju Marin Ivanović i Alan Hržica, back vocali su Ivana Husar Mlinac i Kornelija Palić, aranžman je djelo Gorana Kovačića koji je i za klavirom.