Sadržaj s oznakom: Mlado Sunce

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe ‘Vatra’ 09.12.2023. godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Na današnji osmi dan naših ‘Dana za život’ donosimo telefonski intervju sa najpoznatijim hrvatskim prolife aktivistom, pater Markom Glogovićem.

Drugu godinu za redom, u organizaciji udruge Mlado Sunce organiziraju se Dani za život, devetodnevna svakodnevna bdijenja pred Sveučilišnom kliničkom bolnicom u Mostaru.

Objavljeno u Vijesti iz regije | 1.2.2018.

I mi imamo poslanje

U ovom kratkom otvorenom pismu ispred građanske udruge Mlado Sunce želimo poručiti široj javnosti nekoliko stvari iz ljubavi prema istini.

Sinoć, 16. studenog 2017. u 19 h, a u organizaciji udruge Mlado Sunce, u punom širokobriješkom kinu Borak je održana promocija knjige 'Tri koraka vjere', autora Mije Barade.

Svetom misom zahvale u bolničkoj kapeli Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, jučer u 15 h, je završila ovogodišnja Incijativa za život Dani za život – 40 dana za život, a u organizaciji širokobriješke udruge Mlado sunce.

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji Mir Međugorje gostovao je Darko Bošnjak, otac, profesor u školi, predsjednik Udruge Mlado sunce.

U srijedu, 13.09.2017.g. s početkom u 19:30h će se održati predavanje dr.med. Antuna Liseca u gradskom kinu Borak, a u organizaciji Udruge Mlado sunce iz Širokog Brijega.