Humanitarni koncert ‘Vatra’ treću godinu zaredom na Pecari

Organizator molitvena zajednica Mlado Sunce sa svojim suradnicima službeno najavljuje održavanje humanitarnog koncerta duhovne glazbe ‘Vatra’ 09.12.2023. godine u sportskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. 

Široki Brijeg ugostio je dva velika duhovno-glazbena događaja u Hercegovini u 2021. i 2022. godini. Dvorana na Pecari primila je neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvata poput Alana Hržice, Petra Buljana iz Božje pobjede, fra Marina Karačića, zbora Mihovil, sestara Ramljak. U ovogodišnjem našem koncertu očekuje nas gostovanje dvije iznimno poznate grupe moderne kršćanske duhovne glazbe Amorose i Emanuel iz Zagreba.

Duhovna glazba je postala neizostavan dio molitvenih susreta i pomaže današnjem dubljem zbližavanju čovjeka i Boga. Očekujemo iznimno dobru duhovnu atmosferu kao i proteklih godina na Pecari. Informacije o prodaji i rezervaciji ulaznica možete pratiti na službenoj stranici organizacije www.umomsrcuvatra.info.

Prilozi od pokrovitelja i ulaznica nakon podmirenih troškova organizacije koncerta idu za potrebite obitelji o kojima vodi brigu zajednica i za evangelizacijske projekte zajednice.

Radujemo se ovome molitvenom i glazbenom događaju u Širokom Brijegu u adventu 2023. godine. Bog vas blagoslovio!

Vatra 2023