Sadržaj s oznakom: Molitve

Uzvišena Kraljice pobjeda, Gospodarice Neba i zemlje na spomen čijeg imena se raduje Nebo i drhte ponori
slavna Kraljice Krunice mi pobožna tvoja djeca pred tobom iznosimo osjećaje našeg srca                                                                    i sa sinovskim povjerenjem donosimo pred tebe naše bijede.

Tko kaže da ne možeš provesti nekoliko sati u tihoj molitvi u vlastitom domu? Čak i ako nisi s drugim ljudima, ovi materijali ti mogu pomoći da se „obnoviš“ tijekom nekoliko sati gdje god da se nalaziš.

Objavljeno u Molitve | 2.10.2023.

LITANIJE SV. ANĐELU ČUVARU

Gospodine smiluj se!
Kriste smiluj se!
Gospodine smiluj se!
Kriste čuj nas!
Kriste usliši nas!

Objavljeno u Molitve | 27.9.2023.

Molitva vezanom Isusu

Moj Bože, što vidim? Bog svezan? ... Od koga? ... Od ljudi! ... Od crvi koje je On stvorio! ... Nebeski Anđeli, gdje ste? Što govorite?... A ti, dragi Isuse, kako si se dao svezati? Što imaju zajedničko - opaža sv. Brnard - užad robova i zločinaca s Tobom, koji si Sveti nad svetima, Kralj nad kraljevima, Gospodar nad gospodarima?

Objavljeno u Molitve | 25.7.2023.

Molitva svetom Jakovu

Sine groma, kako te Isus od milja nazvao,
molimo te, pohitaj nas blagosloviti.
Tebi se apostolu Kristov utječemo u
svojim boljkama…

Evanđelje po Ivanu:

Objavljeno u Molitve | 14.6.2023.

Molitva kojom se dobiva oprost

Evo, o dobri i preslatki Isuse, pred licem Tvojim bacam se na koljena i s najvećim žarom srca molim Te i zaklinjem: utisni mi u srce živa čuvstva vjere, ufanja i ljubavi, pravu pokoru za moje grijehe i čvrstu odluku da ih pripravim.

Pozdravljam Tebe, presveto Srce Isusovo, živo i neprekidno vrelo vječnoga života, neizmjerno blago Božanstva, goruća peći Božanske ljubavi. Ti si mjesto mojega pokoja i moje utočište.

Objavljeno u Molitve | 14.5.2023.

Molitva za majku

Gospodine, odredio si da čovjek dolazi na svijet po svojim roditeljima.

Uvodna napomena: Slijedi 26 molitava sv. Alfonza Euharistiskom Isus. One su plod svetačke ljubavi prema Euharistiji. Kao poticaj za molitvu svetac je uzimao biblijske tekstove tako da svaka molitva počima jednim svetopisamskim tekstom koji je istovremeno i naslov molitve.

sv. Alfonz Marija Liguori

„Božji influencer“ i „cyber svetac“ Carlo Acutis rođen je 3. svibnja 1991. u Londonu od oca Andree Acutisa i majke Antonie Salzano. Nedugo nakon njegova rođenja, obitelj se preselila u Milano.

Pročitajte 10 molitvi koje možete moliti kada primijetite katoličku crkvu i želite slaviti Boga.

Krunica svete Gertrude: Isus je obećao sv. Gertrudi da će svaki put kada se izmoli ova molitva pa i ako se izmoli više puta dnevno osloboditi tisuću duša iz čistilišta.

Molitva na Cvjetnicu moli se nedjelju prije Uskrsa (posljednju Korizmenu nedjelju).

Za Vas smo priredili tri prekrasne molitve povodom ovog dana.

Što predstavlja moćna molitva kroz sedam nedjeljnih pobožnosti svetom Josipu?

Stranica 1 od 3