Sadržaj s oznakom: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Dana 15. lipnja 2024. godine održan je susret molitve i slavljenja u Klagenfurtu, u Austriji, u prekrasnoj crkvi svetog Egidija.

U subotu, 8. lipnja, na stadionu "Pod bijelim Brijegom" u Mostaru, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom "Vjerujem", u organizaciji udruge "Otac".

Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, u suradnji s Molitvenom zajednicom Svete Obitelji iz Osijeka, organizirala je zajedničko hodočašće i duhovnu obnovu u Međugorju od 10. do 12. svibnja.

Prošlog vikenda u Njemačkoj, u našim Hrvatskim katoličkim zajednicama Göppingen - Geislingen, održana je duhovna obnova.

Objavljeno u Glazbeni kutak | 15.4.2024.

ALAN HRŽICA U ZÜRICHU

Proteklog vikenda, u Crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu, održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice zajedno s njegovim glazbenim timom. 

Od 10. do 12. svibnja održat će se duhovna obnova pod vodstvom patra Sebastiana Šujevića, Ivana Džanka i Alana Hržice. Ovaj duhovni susret organiziraju dvije zajednice iz Hrvatske: Molitvena zajednica Svete obitelji iz Osijeka i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba. Program će se odvijati u prostoru dvorane "Majčino selo".

Alan Hržica je po prvi put gostovao u Novskoj, u župi blaženog Alojzija Stepinca, u sklopu duhovne obnove. Izrazito velik broj ljudi odazvao se na ovu korizmenu duhovnu obnovu koja je započela svetom misom pod vodstvom vlč. Krunoslava Jurakovića. 

U petak, 23. veljače 2024., u srcu Zaprešića, unutar svetih zidova crkve Kraljice apostola, odjeknula je premijera nove duhovne pjesme koja nosi snažnu evanđeosku poruku. 

Alan Hržica, renomirani kantautor duhovne kršćanske glazbe, predstavio je svoj najnoviji live album “Pjesme slavljenja vol.1“. 

Na ovom putu, njegovu misiju je podržala i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba, svima dobro poznata po svom evangelizacijskom radu. 

Napokon je predstavljena nova i dugo očekivana pjesma Alana Hržice i Amorosa. Ova zajednička suradnja, u kojoj sudjeluju trenutno jedni od najslušanijih izvođača kršćanske duhovne glazbe u Hrvatskoj, već privlači veliku pažnju i zanimanje slušatelja.

U subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz održan je duhovni koncert slavljenja i molitve u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice.

Ove subote pjevačica duhovne glazbe, Vanessa Mioč, nastupila je u prestižnom i dobro poznatom kazalištu “Ariston” u Sanremu. 

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u Dvorani Doma sportova u subotu, 28.10. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

Alan Hržica održao je sa svojim bendom veliki duhovni koncert slavlja i molitve u Ludwigshafenu, gradu u Njemačkoj. 

Šibenik, subota, 9. rujna 2023. – U povijesnoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku održan je duhovni koncert slavljenja koji je okupio velik broj vjernika i ljubitelja glazbe. Alan Hržica, poznat po svom jedinstvenom glazbeno-duhovnom pristupu, ponovno je oduševio publiku.

Stranica 1 od 6