Sadržaj s oznakom: Ozdravljenja

Moj otac, Italo Francia, nije se osjećao dobro.

Gospodine Isuse, ti si došao da ozdraviš ranjena i tjeskobna srca.

Isus je silno volio, i još uvijek voli ozdravljati ljude. Bio je žalostan kad „rijetki pojedinci“ zbog svoje nevjere nisu mogli primiti od njega ozdravljenje.

Silvia Buso, mlada djevojka iz Padove, ozdravila je 2. lipnja 2005. za vrijeme ukazanja na Podbrdu.

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.

Linda Christy došla je iz Canade u Međugorje kao teško bolesna žena, a vratila se potpuno zdrava.

Mariju Piju Pacioni zahvatila je teška bolest zbog koje je skoro ostala nepokretna. Hodočastila je međugorskoj Gospi. Kada se vratila osjetila je čudesnu toplinu. Njezin život se potpuno promjenio.

Jednoga dana u kolovozu 1982. boravio sam s paterom Tardifom, voditeljem molitve ozdravljenja za bolesnike u Međugorju.

U svojim razočaranjima i nemirima često nam je teško uteći se Bogu. Mislimo da ćemo utjehu prije dobiti od ljudi, no to je najčešće uzrok sve dubljeg razočaranja... Ova je djevojka dugo žuđeni smisao i mir u Gospodinu dobila za vrijeme molitve na susretu Kristofora u Zadru. Slavimo Te, Isuse!

Mlada žena bila je sva u suzama dok je pripovijedala svoju dvojbu koja ju je u velikoj hitnji dovela u Biskupijski pastoralni centar u Bandri, u Mumbaju.

Godine 1934. u Lurdu je Leopold Mandić promatrao jednu redovnicu kako gorljivo moli za svoje ozdravljenje, pa je iznenada upita: "Biste li svoje ozdravljenje prepustili nekome drugomu?"

Objavljeno u Svjedočanstva | 29.5.2023.

Isus voli ozdravljati

Ova je gospođa doživjela veliku milost na MES-u u Osijeku. Pročitajte što je sve spoznala, od čega ozdravila... Slava Isusu!

U Padovi, talijanskom gradu 30-ak km zapadno od Venecije, regija Veneto, nazivaju ga jednom riječ-u: Svetac.

Cijeli život živjela sam u tradicionalnoj vjerskoj obitelji, zadnji puta sam se ispovjedila kada sam imala 15 god i to je bio moj zadnji odlazak u crkvu, napustila sam ju.

Stranica 1 od 4