Sadržaj s oznakom: Ozdravljenja

U Padovi, talijanskom gradu 30-ak km zapadno od Venecije, regija Veneto, nazivaju ga jednom riječ-u: Svetac.

Cijeli život živjela sam u tradicionalnoj vjerskoj obitelji, zadnji puta sam se ispovjedila kada sam imala 15 god i to je bio moj zadnji odlazak u crkvu, napustila sam ju.

Isus me je ozdravio, svjedoči čovjek čija je priča obišla svijet

U do­sadašnjih 2000 protokola potvrdili su liječnici da je u Lurdu medicinski nerazjašnjivim ozdravljenjima.

Franjevački redovnik i učitelj, “otac” Romano Zago iz Brazila, godinama je proučavao ljekovitu biljku alou te je osmislio poseban lijek za koji tvrdi da između ostalog prevenira i liječi rak.

Moj muž je naglo obolio, dobio je iznenada jako velike bolove. Kada smo ga odvezli na hitnu pomoć, rekli su nam da mu je debelo crijevo puklo na dvije strane i da mora hitno na operaciju.

 „...na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro” (Isus u: Mk 16,18) Isus ozdravlja i danas – kroz one koji vjeruju onome što je rekao!

Objavljeno u Meditacije | 5.1.2023.

Ozdravi me, Gospodine!

Povuci se na osamu i odgovori na pitanje: vjeruješ li u čudo?

Od početka Gospinih ukazanja dogodila su se mnoga čudesna ozdravljenja.

Moj otac, Italo Francia, nije se osjećao dobro.

Moraš samo htjeti i moliti za to

Isus je silno volio, i još uvijek voli ozdravljati ljude. Bio je žalostan kad „rijetki pojedinci“ zbog svoje nevjere nisu mogli primiti od njega ozdravljenje.

U jednoj emisiji na radio Mariji gostovao je fra Ivo Pavić.

Samo u prva tri mjeseca nakon smrti oca Charbela zabilježeno je 350 ozdravljenja po njegovu zagovoru (1828.-1898.) Uslišanja se redaju na tisuće, posebno je taj broj zabilježen kod Charbelovog groba. Velika je milost što njegov grob posjećuju i časte ne samo kršćani već i muslimani. Do dana današnjeg čuda po zagovoru ovog sveca iz Crkve Maronita ne prestaju se redati. Jedno o d novijih je izliječenje Dafne Gutierrez od sljepoće koje liječnici ne mogu objasniti  a vid joj je posve povraćen nakon što se molila Sv. Charbelu Makhloufu iz Libanona.

Hvaljen Isus i Marija, želim vam posvjedočiti o tome kako me naš divni Isus ozdravio, izliječio te mi promijenio život.

Silvia Buso, mlada djevojka iz Padove, ozdravila je 2. lipnja 2005. za vrijeme ukazanja na Podbrdu.

Stranica 1 od 4