Sadržaj s oznakom: Priče iz života

Ovo je predivna priča o bratskoj ljubavi, priča koja nas uči prihvaćati druge onakvima kakvi jesu, cijeneći njihovu autentičnost i prekrasnu jedinstvenost. Priča je to o Willu i Henryju Joeu Claussenu.

Mladi par vjenčao se u bolnici dok se mladoženja liječio od raka, a pravo čudo dogodilo se nekoliko mjeseci kasnije.

Pobjeda na izboru ljepote i misionari maju mnogo više zajedničkog nego što biste očekivali!

Kad se molila da nađe kreativan posao koji bi mogla raditi od kuće, Bog ju je poveo putem koji nije mogla zamisliti.

Dječak je vrlo ravnodušno rekao „Moj tata je umro“! Bila sam zapanjena i moj um je počeo grozničavo tražiti riječi odgovora.

Rhoda Wise iz Ohia bila je vidjelica sa stigmatama koja je iscijelila Majku Angelicu u svojoj „čudesnoj kući“ te je mnoge inspirirala da se zarede.

Toga sparnog poslijepodneva, malena grupa ljudi okupila se na tratini ispred obiteljske kuće.

Njezina ustrajnost, hrabrost i odlučnost inspiracija su svima koji pokušavaju "činiti teške stvari" kao što ona čini.

„Sjetite se uvijek kakvu moć u sebi krije jedan jednostavni osmijeh, ruke koja pomaže, uho koje sluša i lijepa riječ”, savjetovao je Don Ritchie.

Preslatka beba James osvjetljava sobu svojim anđeoskim licem, velikim osmijehom i bistrim plavim očima. Slika je zdravlja.

21-godišnja Katarina Trivić iz Banje Luke svojom je životnom pričom postala primjer mnogima. Katarina je početkom godine saznala da drugi put boluje od leukemije, bolesti koja joj je prvi put dijagnosticirana 2020. godine, kad je imala samo 18 godina.

Ovaj otac dvoje djece preko YouTubea na kreativan način pomaže djeci koja odrastaju bez roditelja. Pobrinuo se da u svojim videima pokrije najrazličitija područja.

Ukupno je dobila četiri godine i šest mjeseci godišnjeg odmora

"Anđeo laboratorija" uspio je genijalnom varkom spasiti važne alate i materijale tijekom Drugog svjetskog rata, piše Aleteia.

Da doktorske radnje mogu jako dugo trajati svjedoči i neuobičajena vijest koja nam dolazi iz Austrije.

U intervjuu za novine “La Dépêche”, Véronique Tellier, stogodišnjakinja, govori o svom životu i onome što joj je pomoglo da preživi dobra i loša vremena. Njezin recept? Molitva i, vidljivo, sveta životna stvarnost.

Stranica 1 od 12