(VIDEO) POGLEDAJTE TU RADOST! Pitao je brata s Downovim sindromom hoće li mu biti vjenčani kum

Ovo je predivna priča o bratskoj ljubavi, priča koja nas uči prihvaćati druge onakvima kakvi jesu, cijeneći njihovu autentičnost i prekrasnu jedinstvenost. Priča je to o Willu i Henryju Joeu Claussenu.

Will će se vjenčati za manje od godinu dana, a on i njegova buduća nevjesta, Alyssa “AJ” Johns, odlučili su tražiti Willovog brata Henryja, koji ima Downov sindrom, da mu bude kum. Kako ABC izvještava, Will je to nazvao “bro-posal (prijevod: bratska prosidba)”. Will i Alyssa odlučili su njegov zahtjev učiniti posebnim iznenađenjem za Henryja zakopavši napisanu bilješku u bocu na rubu plaže uz jezero u dvorištu njihova doma u Minnesoti, piše Aleteia.

Pogledajte video, vjerujemo da nećete moći suspregnuti osmijeh ili možda pustiti pokoju suzu.

U bilješci je pisalo: „Henry Joe, ti si već NAJ brat i moj NAJBOLJI prijatelj, stoga hoćeš li, molim te, biti i moj NAJBOLJI kum? Voli te, Will.”

Will je znao da je njegovog brata ideja oduševila. Obitelj je trenutak Henryjeve reakcije snimila a ispostavilo se da je ideja odlična jer je reakcija predivna te je oduševila mnoštvo diljem svijeta.

Čim je Henry Joe pročitao i shvatio pitanje, skočio je u zagrljaj svom bratu, a nakon nekoliko trenutaka priključio im se i Buddy, njihov zlatni retriver.

Video je na društvenim mrežama prikupio gotovo 100 000 pregleda i reakcija.

Čestitamo sretnom paru i njihovom kumu (rekao je “da”)!