Sadržaj s oznakom: Susret

Večeras, Bože moj, želim susret s tobom

U sklopu misije „Mladi za mir“ koju zajednica „Nanovo rođeni“ iz Botinca kraj Zagreba već drugu godinu provodi u BiH, održana je duhovna obnova za mlade KKODS BiH u Mostaru, Međugorju i Livnu.

U Međugorju je proteklog vikenda od 7. – 9. listopada 2022. održan susret, zapravo duhovna obnova za medicinske sestre redovnice. Sudionice su bile časne sestre koje rade u zdravstvenome sustavu iz više zemalja i različitih redova.

Širom svijeta se jučer, 3. prosinca 2019. na različite načine u društvu obilježio Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

Zajednica Molitva i Riječ, koju je utemeljio blagopokojni prof. dr. Tomislav Ivančić, od 2. do 7. srpnja, s početkom u ponedjeljak 2. srpnja u 18 sati, u Nadbiskupskom pastoralnom institutu, Dvorana Vijenac, Kaptol 29a, održava II. međunarodni evangelizacijski i hagioterapijski susret.

Bilo je rano jutro. Marijana je upravo primila strašnu vijest.

Bože, Veliki Gospodine, hvala Ti što si me doveo u blizinu Međugorja.

Objavljeno u Duhovni kutak | 1.10.2015.

Obiteljski dan s Gospom

Franjevački svjetovni red Mostar organizira šesti po redu susret za bračne parove pod nazivom Obiteljski dan s Gospom.

Jučerašnjim dolaskom preko 1700 sudionika iz 9 zemalja Europe, te besplatnim smještajem kod župljana Međugorja, započeo je IV. Međunarodni susret osoba sa invaliditetom u Međugorju, a danas je nastavljen bogatim programom u Svetištu Kraljice Mira.

Ususret Drugom nacionalnom susretu hrvatskih katoličkih obitelji 19. travnja na Trsatu, donosimo priču o prof. Ljilji Vokić, ravnateljici, već sedamnaest godina, VII. gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu.

Uoči početka Prvog susreta zajednica karizmatskog pokreta povezanih u koordinaciju Obnova u Duhu svetome Hrvatske i Bosne i Hercegovine razgovarali smo s Damirom Zukanom i Lordanom Ljubenkovim, predstavnicima Inicijative za povezivanje molitvenih zajednica obnove u Duhu Svetome.  

Sana Nassar iz Libanona sudjelovala je na Dvadeset drugom međunarodnom susretu organizatora hodočašća, voditelja centara mira, međugorskih molitvenih i karitativnih skupina.

Među sudionicima 22. Međunarodnog susreta organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje, koji se održava ovih dana u Međugorju je i Magdalena Kolar iz Švicarske.

Na 22. susretu organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje koji je ove godine okupio gotovo 400 sudionika iz 23 zemlje sudjeluju i Karen Carden s Floride i Marie Gastefsen iz Portlanda.

Dvadeset drugi međunarodni susret organizatora hodočašća, voditelja centara mira, molitvenih i karitativnih skupina vezanih za Međugorje, održat će se u Međugorju od 2. do 6. ožujka 2015. godine.

Sljedeći tjedan, Župni ured Međugoje organizira susrete sa svojim župljanima, kako bi se razgovaralo o trenutnom stanju u Župi, dale neke informacije, čula mišljenja od samih župljana, te iznijeli neki planovi za vrijeme koje je pred nama.