Sadržaj s oznakom: Svećenićki poziv

Teroristički napad na New York, 11. rujna 2001. zauvijek je promijenio život Tom Coluccija.

Bog se čudesno proslavio u obitelji Trujillo Luna iz malog kolumbijskog gradića.

Novinar Slobodne Dalmacije Damir Šarac je razgovarao s dvojicom mladomisnika, s don Nikolom Šakićem i fra Željkom Štrbcem, koji su svoj poziv otkrili u zrelijoj dobi.

Don Mihael Čavlek (34), ili po nadimku “Miš Božji”, rođeni je Varaždinec koji već više od šest godina u Smokvici i Čari na otoku Korčuli ruši stereotipe o lijenim Dalmatincima i strogima svećenicima. Čovjek “od naroda”, kako ga nazivaju, približio je ljudima riječ Božju kad se i sam približio ljudima, a danas se može pohvaliti da je motorist koji je predvodio karavanu Prevlaka - Vukovar.

Evangelizacija kakvu još niste vidjeli. Oni su iz reda "Očevi milosrđa", putuju i plešu break dance kako bi poslali važne poruke studentima.

Njihove odluke bile su “osobne, samostalne i slobodne”, ali dovele su ih na isti put.

Proteklih sedam godina, počevši od 2013. godine po jedan mladić iz župe sv. Marije u Hudsonu, američke savezne države Ohio, zaređen je za svećenika katoličke crkve.

Michał Łos Los ima 31 godinu i bori se protiv raka koji se jako brzo razvija. Liječnici  mu ne daju dobre prognoze.

DON MIHOVIL KURKUT Bivši pripadnik Torcide, kojem je odlazak na gostovanja Hajduka bio svetinja, dio života boksač, a danas 42-godišnji svećenik jednog od najaktivnijih i najbrže rastućih redova u Katoličkoj crkvi - salezijanaca

Molitva je ključ za poslanje! - kazao je papa Franjo  (1. lipnja) kad se susreo sa sudionicima Plenarne skupštine Zbora za kler.

Jedan poljski biskup pripovijeda kako mu je jednoga dana došao nepoznati mladić.

Seminar "Dođi i vidi" održati će se od 15. do 17. svibnja 2015. godine u samostanu na Humcu.