Sadržaj s oznakom: Tenis klub Međugorje

U sklopu 3. izdanja međunarodne manifestacije „Dani tenisa  2022.“ u Međugorju su održani tradicionalni Festivali tenisa na kojima je  nastupilo 100-tinjak djece iz regije. I ove godine Tenis klub „Međugorje“ istaknuo se kao vrhunski domaćin i organizator sportskog događaja kojim se promovira tenis kod najmlađih.

Članovi Tenis kluba „Međugorje“ ostvarili su zapažen rezultat na Festivalima tenisa u Mostaru.

Turnir iz serije Festivala tenisa okupio je natjecatelje  iz  teniskih škola:Široki Brijeg,Sarajevo, Ljubuški, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno,  Uskoplje i  Trebinje.

U sklopu Međunarodne sportske manifestacije „Dani tenisa 2021., proteklog su vikenda  odigrane završnice turnira parova. U ženskoj konkurenciji, prvo mjesto  osvojile su Mara Zovko/Tanja Vučić koje su u finalu bile bolje u tri seta od kombinacije Latina Zovko/Ivana Sušac 6:7, 6:2, 10:4.

Zanimljivo i zabavno je bilo sinoć na terenima Sport centra Međugorje gdje je započeo drugi Lady's camp.

Svjetski poznato tenisko središte ugostit će 500-tinjak tenisača iz cijele regije

U jednom od najpoznatijih teniskih središta svijeta iz kojega su ponikla dvojica najboljih hrvatskih i svjetskih tenisača Ivan Dodig i Marin Čilić, jučer je započela sportska manifestacija „Dani tenisa“ Međugorje 2020.

Objavljeno u Sport | 5.7.2020.

Carska vina open 2020

U oazi sporta, Sport centru Međugorje održan je tenis turnir za seniore iz kalendara Hercegovina tour +35.

Objavljeno u Sport | 11.10.2017.

Carska vina open 2017

Carska vina open 2017 je turnir iz kalendara Hercegovina tour, a za cilj ima razvoj rekrativnog i amaterskog tenis na području Hercegovine.

Objavljeno u Sport | 30.7.2017.

Dodig i Pavić osvojili Hamburg!

Ivan Dodig i Mate Pavić pobjednici su ATP turnira iz Serije 500 u Hamburgu! Hrvatski dvojac (nakon gotovo četiri godine ponovo zaigrao zajedno) je u svom trećem zajedničkom finalu napokon stigao do prvog naslova - u završnom su susretu bez većih problema svladali Urugvajca Pabla Cuevasa i Španjolca Marca Lopeza - 6:3, 6:4.

Objavljeno u Sport | 15.5.2017.

Festival tenisa u Međugorju

TK Međugorje organizirao je drugi u nizu turnira za tenis škole iz projekta Festivali tenisa. Turniri se igraju na četri lokacije, Široki Brijeg, Međugorje, Mostar i Posušje.

Naši Međugorčani, Ivan Dodig i Marin Čilić, maestralnom su igrom pobijedili najbolji teniski par na svijetu i time doveli reprezentaciju Hrvatske nadomak ulaska u finale Davis Cupa.

TK Međugorje ugostio je tenis rekreativce na već tradicionalnom turniru Carska vina open!

TK Remich iz Luksemburga na kampu u Makarskoj i Međugorju!

Objavljeno u Sport | 25.10.2015.

Festival tenisa u Međugorju!

Jučer je u Međugorju održan festival tenisa. Projekat koji okuplja sve škole tenisa sa područja Hercegovina.

Na završnim Masters turnirima koji se igraju na kraju godine a na kojima nastupa po 16 igrača i igračica sa najboljim renkingom na listama TSBIH, članovi TK Međugorje osvarili su odlične rezultate!

Stranica 1 od 2