Sadržaj s oznakom: Tribina

Tribine za mlade naziva USRIDU, u organizaciji Franjevačke mladeži (FRAMA) Široki Brijeg, već nekoliko godina održavaju se svake druge srijede u mjesecu u franjevačkoj crkvi Uznesenja Marijina na Širokom Brijegu.

Objavljeno u Vijesti iz crkve | 18.10.2022.

NAJAVA: Tribina u Gorici

Duhovne tribine su potreba svakog vremena, osobito današnjega!

Objavljeno u Vijesti iz crkve | 18.10.2022.

NAJAVA: Tribine Humac

Tribine na Humcu srijedom kroz prošlu godinu donijele su brojna poticajna svjedočanstva i poznate goste. Inače su se održavale u staroj ili novoj crkvi sv. Ante.

Novo zanimljivo predavanje na SUSRETU ZA RODITELJE održati će se ovog petka 17.12. 2021. u 19,00 sati u dvorani sv. Ante na Humcu.

SRIJEDOM: Tribina na Humcu

GOST: MATEJ LOVRIĆ – voditelj Udruge „Arka“ iz Zagreba.

TEMA: „Dok je još bio daleko, njegov ga Otac ugleda!“

VRIJEME: 1. prosinca u 19 sati u staroj crkvi na Humcu!

„Arka“ želi omogućiti osobama s intelektualnim teškoćama da doprinose preobrazbi društva i u skladu s njihovim potrebama stvarati okruženje- zajednicu- koja povezujući različitosti doprinosi izgradnji povjerenja i društva kojem svatko pripada. 

Javna tribina „Ja jesam i hoću“ održana je sinoć u Hotelu Brotnjo u Čitluku, u organizaciji Općinskog odbora Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Čitluk.

Javna tribina pod nazivom „Ja jesam i hoću“ – Podižimo zajedno svijet o prevenciji i liječenju raka dojke, održat će se u Hotelu Brotnjo u Čitluku, dana 20.listopada 2021. godine (srijeda), s početkom u 19 sati.

U srijedu, 13. listopada 2021. u 18,30 sati u dvorani sv. Ante na Humcu održat će se susret za bračne parove.

Uoči svetkovine sv. Josipa, uzoritog muža i oca, hranitelja Svete Obitelji, u Međugorju je upriličena KORIZMENA TRIBINA čiji je gost – predavač bila dr. med. Jozefina Škarica specijalistica obiteljske medicine i dugogodišnja savjetnica za brak i obitelj u Šibenskoj biskupiji.

Korizmena tribina održat će se u utorak, 17.3. u dvorani Ivana Pavla II.(žuta dvorana) s početkom u 19 sati.