Sadržaj s oznakom: Trudnoća

Na adresu portala medjugorje-info.com stiglo je dirljivo svjedočanstvo majke koja je unatoč lošim prognozama zbog kojih su joj liječnici predlagali pobačaj, svoju trudnoću uz Božju pomoć odlučila izgurati do kraja.

Što više vjerujemo to su nam veće kušnje

Novo izvješće Instituta Charlotte Lozier otkriva da je ljudski fetus u 15. tjednu trudnoće daleko od onoga kako ga neki nazivaju "komad tkiva".

"Presretni smo zbog ovog malog života koji je pravo čudo u našim rukama."

Phoenix Aesir Mann živio je samo 14 tjedana u utrobi svoje majke kada je preminuo11. listopada 2015.

Jessici Hanni, majci četvero djece, dijagnosticiran je terminalni rak dojke kada je bila trudna 14 tjedana. Nekoliko joj je liječnika savjetovalo da pobaci, no ona je to odbila i umjesto toga izabrala život, javlja CNA.

Liječnici su Chelsei Bannatyne rekli nikada neće moći zatrudnjeti. Zamislite njezino oduševljenje kada ju je Bog blagoslovio s njezinom čudesnom bebom!

Pogledajte kako nastaje čudo života koje je stalo u ovaj 4-minutni video, a u kojem je prikazan život bebe u maternici do poroda.

Molitva majke Alex Seaman nije samo saslušana već i uslišena

Iza sebe imam dva prekrasna i gotovo bezbolna poroda. Tijekom obadvije trudnoće svakodnevno sam molila molitvu trudnice za dijete, ponekad i nekoliko puta dnevno.

U knjizi „Skriveni Bog“ Vladimir Paar i Ivan Golub pišu: „Ako je igra dakle djelatnost koja je neslužna i koja pruža zadovoljstvo, onda se za Božje djelo stvaranja svijeta može reći da nosi obilježja igre, a za Boga da se igra, da je igrač – Deus ludens.

Ovaj dijalog pater Marko Glogović je sastavio prema vlastitome iskustvu; ovakva pitanja muče sve djevojke koje razmišljaju o pobačaju. Pročitajte živ i stvaran razgovor koji bi nekome mogao spasiti život!

Video kojeg je objavila organizacija „Focus on the Family“ pod nazivom „Izbor je ponekad težak“ govori o teškim slučajevima pobačaja uključujući prenatalnu dijagnozu i trudnoću uzrokovanu silovanjem. Jennifer Christie i njen muž Jeff, u videu su podijelili svoju priču o silovanju i trudnoći, donosi Hod za život.

Kažu da slika govori više od riječi. Nama je ova fotografija oca u vojnoj odori s ispruženim rukama prema njegovoj prelijepoj trudnoj supruzi oduzela dah.

Simona Mijoković podijelila je nedavno nevjerovatno svjedočanstvo i mnogim trudnicama kao i budućim majkama pružila nadu.

Ovaj događaj dogodio se u Italiji prije dvije godine, a dokaz je da je tajna života izvan svake ljudske moći i nadvladava svaku ljudsku prognozu

Stranica 1 od 3