Sadržaj s oznakom: Trudnoća

Molitva majke Alex Seaman nije samo saslušana već i uslišena

Iza sebe imam dva prekrasna i gotovo bezbolna poroda. Tijekom obadvije trudnoće svakodnevno sam molila molitvu trudnice za dijete, ponekad i nekoliko puta dnevno.

U knjizi „Skriveni Bog“ Vladimir Paar i Ivan Golub pišu: „Ako je igra dakle djelatnost koja je neslužna i koja pruža zadovoljstvo, onda se za Božje djelo stvaranja svijeta može reći da nosi obilježja igre, a za Boga da se igra, da je igrač – Deus ludens.

Ovaj dijalog pater Marko Glogović je sastavio prema vlastitome iskustvu; ovakva pitanja muče sve djevojke koje razmišljaju o pobačaju. Pročitajte živ i stvaran razgovor koji bi nekome mogao spasiti život!

Liječnici su Chelsei Bannatyne rekli nikada neće moći zatrudnjeti. Zamislite njezino oduševljenje kada ju je Bog blagoslovio s njezinom čudesnom bebom!

Pogledajte kako nastaje čudo života koje je stalo u ovaj 4-minutni video, a u kojem je prikazan život bebe u maternici do poroda.

Što više vjerujemo to su nam veće kušnje

Video kojeg je objavila organizacija „Focus on the Family“ pod nazivom „Izbor je ponekad težak“ govori o teškim slučajevima pobačaja uključujući prenatalnu dijagnozu i trudnoću uzrokovanu silovanjem. Jennifer Christie i njen muž Jeff, u videu su podijelili svoju priču o silovanju i trudnoći, donosi Hod za život.

Phoenix Aesir Mann živio je samo 14 tjedana u utrobi svoje majke kada je preminuo11. listopada 2015.

Kažu da slika govori više od riječi. Nama je ova fotografija oca u vojnoj odori s ispruženim rukama prema njegovoj prelijepoj trudnoj supruzi oduzela dah.

Simona Mijoković podijelila je nedavno nevjerovatno svjedočanstvo i mnogim trudnicama kao i budućim majkama pružila nadu.

Ovaj događaj dogodio se u Italiji prije dvije godine, a dokaz je da je tajna života izvan svake ljudske moći i nadvladava svaku ljudsku prognozu

Katie Whiddon i njezin suprug rasplakali su se kada su vidjeli kako njihov četverogodišnji sin hoda po prvi put.

Snagu sam našla u molitvi, svjedoči Ana Beatriz kojoj je dijagnosticiran rak u 2. mjesecu trudnoće. Liječnici su joj savjetovali pobačaj, no ona je odbila.

Simona Mijoković je za Laudato televiziju ispričala svoje novo nevjerovatno svjedočanstvo o daru života i kako je Isus čudesno iscijelio njenu maternicu.

Stranica 1 od 3