Sadržaj s oznakom: Udruga Susret

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojima brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka na području općine Čitluk, piše citluk.ba.

U Edukacijsko-rehabilitacijskom centru sv. Josip Radnik u Potpolju danas je otvorena i blagoslovljena „Knjižnica Ivana Pavla II“ kojoj je svoj fundus knjiga darovao fra Goran Azinović.

U organizaciji Caritasa, Župe Krista Kralja Čitluk i Udruge Susret u nedjelju 17. prosinca u 13:00 sati na Broćanskom trgu u Čitluku biti će upriličen veliki božićni humanitarni koncert.

U trećoj emisiji „Ispovjedaonica svijeta“ koja se emitira na Prvom Tv gostovala je Jasminka Vasilj, predsjednica Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Susret" iz Čitluka.

Sinoć su članovi MK "Kameni" iz Međugorja posjetili djecu sa posebnim potrebama iz Udruge "Susret" na njihovom Božićnom sajmu u Čitluku, te svakom od njih donijeli prigodne darove.

U nedjelju, 29. studenog, na đačkoj sv. Misi u 9,30 sati; na Prvu nedjelju Došašća, kad se pali prva adventska svijeća, zapaljena je i prva svijeća Zajednice „Vjera i svijetlo“ koja simbolički označava početak života jednog novog i drugačijeg zajedništva.

Jučerašnjim dolaskom preko 1700 sudionika iz 9 zemalja Europe, te besplatnim smještajem kod župljana Međugorja, započeo je IV. Međunarodni susret osoba sa invaliditetom u Međugorju, a danas je nastavljen bogatim programom u Svetištu Kraljice Mira.

Pred nama je i Četvrto međunarodno hodočašće za osobe s invaliditetom koje će se održati  od 11. do 14. lipnja 2015. u Međugorju.

“U MARIJINOJ ŠKOLI” 2015.