4. međunarodno hodočašće osoba s invaliditetom

“U MARIJINOJ ŠKOLI” 2015.

Koordinator: fra Marinko Šakota, ofm

Četvrto međunarodno hodočašće za osobe s invaliditetom održat će se od 11. do 14. 06. 2015. u Međugorju. Glavni organizator je Udruga „Susret“ iz Čitluka, u suradnji sa Župnim uredom i „Majčinim selom“. Okupljanje i smještaj sudionika predviđa se u poslijepodnevnim satima u četvrtak 11. 06. 2015. u hodniku zgrade radiopostaje Mir Međugorje iza crkve.

Župljani župe Međugorje i ove godine osiguravaju hodočasnicima besplatan smještaj i hranu. Svaka osoba s invaliditetom ima pravo uza sebe imati pratnju (prijatelja ili volontera), a ukoliko je riječ o djetetu, može ga pratiti cijela obitelj.

Program hodočašća bit će ispunjen radionicama, predavanjima, svjedočanstvima i molitvom. U petak popodne predviđeno je vrijeme za molitvenu pobožnost križnog puta po jezičnim skupinama na Križevcu, a u subotu jutro predviđena je zajednička molitva na Brdu ukazanja.


Prijave za sudjelovanje na hodočašću primat će se do 15. 05. 2015. na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U PRIJAVI NAVESTI: koliko će dana sudjelovati na hodočašću, svoj kontaktni broj, ukupan broj hodočasnika, broj osoba s invaliditetom, od toga koliko je osoba u invalidskim kolicima.