Sadržaj s oznakom: Vanessa Mioč

Pjevačica duhovne glazbe, članica Molitvene zajednice Srce Isusovo i studentica ZŠEM-a sudionica je 'Progledaj srcem' od početaka ovog projekta kao prateći vokal te kao jedna od izvođača. 

Ove subote pjevačica duhovne glazbe, Vanessa Mioč, nastupila je u prestižnom i dobro poznatom kazalištu “Ariston” u Sanremu. 

Duhovna glazba u Hrvatskoj posljednjih godina doživljava procvat, a doprinos tome su uvelike dala i dva imena nezaobilazna na koncertima duhovne glazbe - Fra Marin Karačić i Vanessa Mioč

Dana 17. lipnja 2023. godine, u velikoj sportskoj dvorani centra Zameta u Rijeci, održan je duhovni koncert Alana Hržice koji je okupio mnoštvo ljudi u slavljenju Gospodina.

Nakon punih pet godina, Alan će, zajedno sa svojim bendom, nastupiti u rodnom Zagrebu, 28.10.2023.

Trećeg dana priprave za proslavu nebeske zaštitnice, Gospe Fatimske, u splitskoj župi “Prečistoga Srca Marijina” na igrališu OŠ “Blatine - Škrape” u Splitu 12. svibnja održan je duhovni koncert. 

Župa Prečistoga Srca Marijina u Splitu organizira humanitarni koncert za misije u Ugandi. 

Udruga 'Otac' 10. lipnja u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom organizira veliki humanitarni koncert duhovne glazbe pod sloganom 'Vjerujem', piše vecernji.ba.

U Švicarskoj održana trodnevna korizmena duhovna obnova „Čisto srce stvori mi Bože“

Sve započinje u Aargau u crkvi sv. Petra i Pavla, na adresi Laurenzenvorstadt 80, od 18 sati i 30 minuta u petak. 3. ožujka.

Objavljena je nova pjesma pjevačice duhovne glazbe Vanesse Mioč pod naslovom Opet te trebam. Time je Vanessa obogatila svoj nadolazeći album još jednom duhovnom pjesmom.

Vanessa Mioč je s pjesmom 'Vjerujem' pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj, svojevrsnoj Euroviziji duhovne glazbe. Andrej je višestruki dobitnik Porina.

U emisiji 'More milosrđa' govorili su o tome kako su dublje upoznali vjeru, kako ju danas žive kroz duhovnu glazbu i zašto je potrebno zajedništvo kršćana. U većem dijelu razgovora osvrtali su se na dojmove s maksimirskog koncerta koji se prošle subote održao pred 50 tisuća ljudi.

Tijekom adventa na Zrinjevcu, u središtu Zagreba, održalo se nekoliko koncerata. Dan poslije Božića, 26. prosinca, ondje je svoj prvi samostalni koncert duhovne glazbe održala Vanessa Mioč.

Ovo je samo nastavak niza odličnih pjesama mlade umjetnice koja je vrlo brzo uspostavila svoje mjesto na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj.

Vanessa Mioč izdala je svoju novu pjesmu. Naslov joj je Šutnja.

Dugo pripremani koncert kršćanske duhovne glazbe This is the day!, koji se 18. srpnja 2020. trebao održati u Budimpešti u Puškaš areni, najmodernijem stadionu u Europi (koji prima 50. 000 gledatelja), a čije je najavljivanje Hrvatska doživjela tijekom miniturneje Martina Smitha i Noela Richardsa u veljači u Zagrebu i Osijeku – održao se planiranoga nadnevka, zbog pandemije koronavirusa, u sasvim drukčijem obliku od zamišljenoga.

Stranica 1 od 2