Sadržaj s oznakom: Vigano

Nastao je veliki skandal, ali i velika obeshrabrenost, nakon što se saznala vijest o gala događaju koji je predsjednik Donald J. Trump organizirao za otvoreno homoseksualne pristaše Republikanske stranke.

Proteklih je dana, na summitu G-20 na Baliju, Klaus Schwab dao upute šefovima vlada – gotovo svima koji dolaze iz programa Young Global Leaders for Tomorrow Svjetskog gospodarskog foruma – o budućim koracima koje treba poduzeti u pogledu uspostave svjetske vlade.

Jedno od glavnih dostignuća kršćanstva u društvenoj sferi bilo je iskorjenjivanje strašnog zločina pobačaja i napuštanja djece, koji se u poganskom svijetu tolerirao ili čak prihvaćao. Poštivanje života, u katoličkoj viziji, proizlazi zapravo iz njegove savršene usklađenosti s prirodnim zakonom, čemu je pridodana svijest da je čovjek stvoren da slavi Boga i da, slušajući njegove zapovijedi, postigne vječno blaženstvo u nebu.

'Nikada ne očekujte istinu od zagovornika Velikog resetiranja. Jer gdje nema Krista, ne može biti ni Istine, a znamo koliko oni mrze našeg Gospodina.' Nadbiskup Carlo Maria Vigano

Scott Hahn, katolički apologet, profesor na Franciscan University of Steubenville i autor mnogih knjiga, od kojih je velik broj preveden na hrvatski, pohvalio je biskupa iz Teksasa zbog njegove podrške svjedočenju nadbiskupa Carla Vigana o papi Franji i bivšem kardinalu Theodoru McCarricku.