Dopis od Boga

Ja sam Bog. Danas ću biti rješenje svih tvojih problema. Molim te, zapamti da ja ne trebam tvoju pomoć. Ako te život dovede i situaciju koju ne možeš podnijeti, ne pokušavaj je riješiti na silu.

Jednostavno je stavi u NZBDU (nešto za Boga da učini) kutiju. Sve će situacije biti riješene, ali u Moje vrijeme, ne u tvoje. Kad se stvar jednom stavi u kutiju, ne moraš više brinuti za nju. Naprotiv, usredotoči se na sve lijepe stvari koje su ti darovane u životu, sada. Ako zaglaviš u prometu, ne očajavaj. Postoje ljudi kojima je vožnja samo san.

Ako imaš loš dan na poslu, pomisli na ljude koji su godinama nezaposleni. Ako žališ za prolaznošću ovog tjedna, pomisli na žene koje žive u strašnim uvjetima, rade 12 sati dnevno, 7 dana u tjednu kako bi prehranile svoju djecu. Ako ti se pokvario automobil i kilometrima si daleko od pomoći, pomisli na invalide koji bi voljeli da mogu prošetati.

Ako ti veza počne slabiti, pomisli na ljude koji nikada nisu znali što je to voljeti i biti voljen. Ako si se našao u gubitku i utonuo u misli što je život, zapitaj se koja je tvoja namjera. Budi zahvalan. Postoje oni koji nisu živjeli dovoljno dugo da dobiju priliku.

Ako primijetiš nove sijede kose u ogledalu, pomisli na pacijente oboljele od raka na kemoterapijama koji bi željeli imati kosu.

Ako nastradaš od ljudskih ogorčenja, neznanja ili mrzovoljnosti, zapamti stvari mogu biti gore. Tebe može uhvatiti jedna od njih!

Označeno u