'PATER NAS JE ZVAO NA DRUŽENJA U ZBORNICU, HTIO JE DA BUDEMO ZAJEDNO': Bivšu Divasicu i supruga spojio je svećenik

Marija Husar Rimac i suprug Vjekoslav Rimac u braku su 11 godina, a zajedno imaju dvojicu sinova.

Nekadašnja članica glazbene grupe 'Divas', Marija Husar Rimac, na svom Instagramu često dijeli obiteljske fotografije sa suprugom Vjekoslavom Rimcem, njihovim jednogodišnjim sinom Nikom te nekoliko godina starijim Ivanom, piše story.

Mališan je prvi rođendan proslavio u veljači, a tada je pjevačica objavila dirljivu poruku.

'Proslavili smo veliki prvi ročkas. Od uzbuđenja sam bila budna od četiri sata ujutro. Sjetila sam se neprospavane noći prije poroda, momenta kada sam prvi put ugledala moje preslatko stvorenje koje je čista radost i veselje. Bože moj koja ljubav. Rođen na blagdan blaženog Alojzija Stepinca', napisala je Marija.

'Otišli smo i do Krašića i na najljepši mogući način proslavili ročkas uz svetu misu. To je bilo za nas, a tulum za obitelj slijedi u nedjelju. Ljubavi mamina, sretan ti 1. rođendan', dodala je Marija.

 Svoju je trudnoću u 46. godini od prvog dana nazivala darom od Boga, a sada je u In Magazinu progovorila o njoj. 'Niko nam se dogodio nakon 11 godina braka tako da, evo, imala s 45 godina onda, taman sam navršila i već sam mislila, OK, to je to, gotovo, Ivan ostaje jedinac i s tim sam zadovoljna, porazgovarala sam s dragim Bogom i rekla sam - i na tome ti puno hvala, valjda tako treba biti, to prihvaćam. I baš u tom trenutku kad čovjek sve nekako prihvati i otpusti, onda sam saznala da sam u drugom stanju', rekla je Marija pa dodala.

'Plakala sam, sjećam se, postoji video, Vjeko me snimio gdje gledam u test, on je bio jadan sav zbunjen, što to znači, što znači ova crtica, ja kažem - trudna sam!”, ispričala je.

'To su stvari koje možeš duboko u srcu priželjkivati, možeš se moliti za to, možeš maštati, sanjati o tome, jer znaš da je Bogu sve moguće i čekati taj trenutak da se to dogodi. Ako se ne dogodi, prihvatiti da se nije dogodio', rekla je Marija.

Progovorila je i o svom vjerskom preobraćenju koje joj se dogodilo na vrhuncu glazbene karijere s grupom Divas. 'S 27 godina sam krenula putem vjere i evo skoro 20 godina sad to već traje', rekla je Marija.

'Mislim da je to jednostavno naš osvrt na život, na sve što ti se događa, misliš da će ti neke stvari donijeti neko ispunjenje pa shvatiš da neće, onda si postavljaš neke druge ciljeve, onda na kraju kad zaokružiš cijelu priču, a meni se dogodilo da stvarno, i što se tiče glazbe i što se tiče karijere, da je sve nekako išlo jako ajmo reći visoko i jako lijepo, sve je bilo super, ali je falilo opet ono nešto… Ja nisam bila… Ajmo reći neku prazninu sam osjećala i osjećala sam da život prolazi pored mene', otkrila je glazbenica potom se osvrnuvši i na svog budućeg supruga kojeg je upoznala na Taboru kod fra Zvjezdana Linića koji ih je 'pogurnuo' u romansu.

'Pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad bi završio seminar i tamo smo se družili, pričali, uvijek se dobro jelo, dobro se pilo, haha, zezam se. To se zna, kod patera kad se dođeš, prvo uvijek popiješ rakijicu za dobro raspoloženje. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru, neku prepreku koju smo imali, da budemo zajedno, i onda stalno: 'Vjeko ja mislim da je Marija za tebe' i obrnuto, ja ono: 'dajte pater'…', rekla je Marija.

'S vremenom, kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana veze ušli u brak', rekla je Marija pa zaključila: 'Jedan i drugi sin su bili dugo iščekivani. Ivan je došao nakon 5 godina braka, Niko nakon jedanaest. Danas kad ih uspavljujem, grlim i ljubim, i jednog i drugog, onda samo kažem: 'Ja sam najsretnija mama, znate li vi koliko sam vas ja dugo čekala''.

Označeno u