Emisija Agape uvodi „HUMANITARNO REKLAMIRANJE“!

Kako bi riješio problem grubog prekidanja svjetovnim reklamama svoje emisije „AGAPE“ na Youtube kanalu, fra Mario Knezović se dosjetio jednostavnog rješenja: spojiti reklamu s humanitarnim doniranjem.

O svemu više pročitajte u njegovoj objavi na linku:

NOVO: SLUŠATE NAŠ YOUTUBE KANAL I POMOZITE POTREBNE! KAKO? PROČITAJTE TEKST. O ČEMU SE RADI? Je li vam ide na živce i izbaci vas iz takta kad slušate nešto na Youtube ili internetu i najedanput uskoči reklama/promidžbena poruka? Budući da se oni koji objavljuju na Youtube jedino tako mogu financirati njih je razumjeti. Svaka objava traži i troškove, osobito ako u tome sudjeluje više osoba. Mi s Youtube kanala Agape RTV, u suradnji s vama, želimo pokušati to riješiti drugačije.

ŠTO PREDLAŽEMO? Naime, dobili smo domišljat prijedlog jedne osobe koja nas rado sluša i gleda. Tako nam je predloženo da mi uz naše objave stavimo ime osobe ili naziv humanitarnoga donatora ili pokrovitelja objave. Tu ideju smo prihvatili kako bismo se othrvali marketingu koji bi npr. usred propovijedi ili emisije reklamirao deterdžente ili nešto slično.

IDEJA JE SLIJEDEĆA: Oni koji žele mogu dobrovoljno donirati za određenu objavu iznos od 100 KM (400 kuna ili 50 Eura). U vrhu objave (vidite na priloženim uzorcima) pisalo bi ime donatora ili vašega poduzeća ili neke organizacije, udruge, molitvene skupine itd. Taj vaš prilog će samo manjim dijelom ići u održavanje stranice www.fratar.net i Youtube kanala Agape RTV, a većina tog priloga će ići u humanitarne svrhe školovanja siromašne djece u Africi – stoga i jeste humanitarni donator.

GDJE SE JAVITI? Koji želite postati humanitarni donator javite se u inbox vašom porukom ili nam pišite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i tu ćemo vam dati ostale informacije. Vi koji želite pomoći širenje evangelizacije, a ne želite da se to objavi možete se također javiti, pomoći i ostati anonimni. Hvala vam što činite dobro, surađujete u evangelizaciji puka Božjega i sudjelujete u školovanju djece u Africi.