DIJELITE DALJE! OBJAVLJUJEMO PROTOKOL ZA DOČEK VATRENIH! Sprema se dosad neviđen spektakl!

Hrvatska nogometna reprezentacija već je sada ispisala povijest hrvatskog sporta ulaskom u finale Svjetskog prvenstva. Vatreni su nadigrali Engleze u polufinalu i izborili priliku za naslov svjetskog prvaka protiv Francuske.

Da se spektakl kojega su hrvatski reprezentativci priredili u dalekoj Rusiji već prenio na ulice naše domovine gdje navijanje i slavlje ne jenjava, ne treba posebno naglašavati. No, sasvim sigurno, valja posebno najaviti doček koji se sprema za našu momčad i izbornika Zlatka Dalića u Zagrebu, a sve to pod palicom poznatog hrvatskog redatelja Krešimira Dolenčića koji je o protokolu koji pripremaju, progovorio za portal Dnevno.hr.

”Doček naših nogometaša pripremamo u ponedjeljak, odvit će se po danu, točnije u popodnevnim satima. Pozivamo sve građane da naprave veličanstveni špalir od aerodroma do Trga. To je jako važno pa nam pomozite da tamo oko Slavonske, mosta Slobode i Vukovarske to tako izgleda. Policija bi uskoro trebala objaviti trasu, ali to je uvijek ista trasa: Savska, Frankopanska, Ilica i onda na Trg bana Jelačića”, poručuje naš sugovornik uvjeren kako će se na centralni zagrebački trg sliti pola Hrvatske, što je posve razumljivo.

Kada je pak o izvođačima riječ, još uvijek nije poznato tko će, i hoće li uopće itko zabavljati okupljene navijače. ”Nemamo veliku pozornicu na Trgu, ali na sceni sigurno neće biti nikakav bend. To će biti sve podređeno igračima, sve što ide ići će na matricu”, poručuje Dolenčić.

Prema svemu sudeći, posve opravdano, u prvom planu bit će isključivo nogometaši pa tako prostora neće biti za glazbenike i političare niti za druge koji s ovom pričom nemaju veze. Govore bi, sukladno tome, trebali držati igrači, izbornik i ostali koji su uistinu zaslužni za nezapamćeni uspjeh.

”Spektakl je ionako već gotov. Imamo publiku i reprezentaciju. Ja sam tu samo skromni podizvođač koji malo stvari organizira, mi moramo poslati prekrasnu sliku u svijet. Finu, mirnu i lijepu. Time se bavimo, a bavimo se i sa sigurnosnom stranom ove priče jer to su vrlo visokorizične stvari”, zaključio je poznati redatelj.