KOLIKO MU JE VJERA VAŽNA Luka Modrić ljubi krunicu prije finala Lige prvaka

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija hrvatskog veznjaka Luke Modrića kako se moli prije jedne od najvažnijih utakmica u svojoj karijeri.

Fotografija, koja je brzo postala viralna, prikazuje Modrića kako duboko skoncentriran, sa zaklopljenim očima, ljubi krunicu i moli se prije utakmice finala Lige prvaka u sezoni 2021./2022., kada je Real Madrid na nevjerojatan način stigao do još jedne europske titule, piše Direktno.

Nakon velikih preokreta protiv Chelseaja i Manchester Cityja Real Madrid je, da podsjetimo, u finalu slavio protiv Liverpoola, koji je pobijedio golom Viniciusa Juniora u 59. minuti i 14. put u svojoj povijesti osvojio najjače europsko natjecanje. Hrvatskom veznjaku Luki Modriću to je bila čak peta europska titula.

Podsjetimo, Modrić nikada nije skrivao svoju vjeru i njezinu ulogu u svojemu životu. Prije utakmica redovito ljubi štitnike na kojima je naslikana Gospa, a ova fotografija samo je potvrdila koliko mu je vjera važna i kako mu pruža snagu i inspiraciju u najvažnijim trenucima.