Sadržaj s oznakom: Sport

Svojoj domovini Dražen je dao veliki, ne samo sportski obol. Početkom 90-tih, tiho je prosvjedovao ispred zgrade Ujedinjenih naroda zbog ratne agresije.

Zaklada Marin Čilić nastavlja svoju vrijednu tradiciju dodjele stipendija darovitoj djeci u Hrvatskoj. Već šestu godinu, Zaklada poziva mlade talente da se prijave na program stipendija Zaklade Marin Čilić. 

Marin Čilić, proslavljeni hrvatski tenisač, utemeljio je Zakladu Marina Čilića u čijoj će organizaciji 16. i 17. srpnja 2023. u Športskom centru Višnjik biti održan veliki teniski humanitarni turnir.

U povodu skoroga Dana općine Tomislavgrad, koji obilježavamo 8. srpnja u spomen na taj datum iz 1924. godine kada je u čast tisućite obljetnice krunidbe kralja Tomislava položen kamen temeljac za izgradnju duvanjske bazilike, u Tomislavgradu je održana svečana sjednica Općinskoga vijeća, javlja tomislavcity.com.

Botolin je morao dobivati infuziju nakon utrke, a Bošnjakov potez zasigurno je kandidat za fair-play nagradu MOO-a

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Luka Menalo nakratko je napustio Trening centar bh. reprezentacije i oženio se.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u Zagreb iz Rotterdama sa srebrnom medaljom na kraju trećeg izdanja UEFA Lige nacija. Bila je to treća hrvatska medalja na velikom natjecanju u pet godina, nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i bronce na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nakon što su Vatreni uzeli srebrnu medalju na završnom turniru Lige nacija izgubivši protiv Španjolske fra Mario Knezović javio se prije utakmice uživo iz Rotterdama te poslao snažnu poruku. Poslušajte:

Kapetan Vatrenih Luka Modrić još jednom je pokazao veliko srce, piše zadarskilist.novilist.hr

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija hrvatskog veznjaka Luke Modrića kako se moli prije jedne od najvažnijih utakmica u svojoj karijeri.

Jasna vizija i želja da ponudimo rekreativcima moderan objekt koji će pružati mogućnost vrhunskog i nesmetanog provođenja aktivnosti bez obzira na vremenske uvjete, doveli su nas do realizacije Sportskog centra Pehar.

Potencijalni bh. reprezentativac Said Hamulić neće biti u sastavu Toulousea za nedjeljni duel protiv Nantesa.

Izbornik Zlatko Dalić gostovao je na korizmenoj tribini u Nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke u organizaciji ogranka Matice hrvatske u Mariji Bistrici na temu ‘Promicanje izvrsnosti, zajedništva i domoljublja’
Dalić je na tribini govorio o brojnim temama, uspjesima hrvatske reprezentacije, brojnim ponudama iz inozemstva, najtežim trenucima na izborničkoj klupi te važnosti vjere na putu do nevjerojatnih postignuća do kojih je došao kao izbornik ‘vatrenih’, prenosi Informativna katolička agencija.

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade u Zagrebu, naš proslavljeni tenisač Marin Čilić uručio je 25 stipendija za mlade glazbenike klasične glazbe i sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu.

Na Europskom prvenstvu katoličkih svećenika u malom nogometu koje se od 13. do 17. veljače igra u rumunjskom gradu Temišvaru reprezentacija svećenika Bosne i Hercegovine osigurala je plasman u polufinale, javlja nedjelja.ba.

Pobjednički udarac na 57. Super Bowlu postigao je katolik koji je poslije zahvalio svojim suigračima i dao slavu Bogu, jacvlja CNA.

Stranica 1 od 17