Sadržaj s oznakom: Sport

Preminuo je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević. Borio se naš Ćiro hrabro protiv opake bolesti, onako kako se borio za vrijeme trenerske karijere na klupi Hrvatske, Dinama i ostalih klubova koje je svojim trenerskim radom oplemenio. Borio se poput ratnika, onako iscrpljenog, na rubu, ali koji je spreman otići do kraja onako kako je to radio čitav svoj život - pobjednički!

U Bogu brojni traže i svoju snagu u teškim trenutcima karijere, kada primjerice dođu neke teške ozljede, a neki jednostavno žive vjeru i Bog im je puno više od onoga čime se bave. I brojni sportaši iz Hercegovine i hercegovačkih klubova doslovno žive svoju vjeru na terenu i van njega. U nastavku donosimo njihova svjedočanstva.

LUKA MODRIĆ ušao je u igru u 73. minuti derbija 18. kola La Lige, Athletic Bilbao - Real Madrid (0:2).

Izbornik Dalić duševio je emotivnim govorom za kojeg ističe da nekima nije pravo to što govori.

"Nikada nemojte odustati, ja sam iz malog Livna došao na vrh svijeta"

Istaknuo je kako je ponosan i sretan, po tko zna koji put, jer nitko nije očekivao "da ćemo se ponovno naći u ovakvo velikom broju i da ćemo ponovno slaviti".

Ovih dana pojavila se stara snimka Matea Kovačića koji govori o vjeri.

Tijekom leta dobro raspoloženi "vatreni" iz sveg glasa pjevali su "Čavoglave", a fešta koja je počela još na terenu nakon pobjede nad Marokom u utakmici za brončanu medalju vrhunac je imala na krcatom Trgu bana Jelačića pred desecima tisuća ljudi.

Objavljeno u Sport | 16.12.2022.

HVALA VATRENI!

[POGLEDAJTE VIDEO] Broćanske umjetnice ponovno su nas iznenadile!!! 

Brazilska nogometna zvijezda Neymar nakon poraza od Hrvatske na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru naglasio je vlastito pouzdanje u Boga i prepuštanje Njegovoj volji.

Vatreni i Dalić primjer su da se može puno toga postići visoko postavljenim standardima i vjerom u sebe, samodisciplinom, domoljubljem i sposobnošću, a ne podobnošću.

Uz Božju pomoć protiv Brazila do velikog polufinala Svjetskog prvenstva!

U zaseoku Čišla podno Mosora, naselju u sastavu grada Omiša, u kući Perišićevih molitva je neizostavni dio svakodnevice.

Sve više sportaša u posljednje vrijeme svjedoči svoju vjeru i govori o tome koliko vjera ima utjecaja i značenje u njihovu životu. 

Izbornik Zlatko Dalić objavio je video s večere hrvatske reprezentacije nakon fantastičnog prolaska u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Cijela momčad Hrvatske nogometne reprezentacije u nedjelju je nakon doručka otišla u prostoriju za Misu koju je služio Domagoj Matošević, rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, potvrdio je za ''24 sata'' predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Andrej je u priči objavio fotografiju ispred križa na Brdu ukazanja u Međugorju, a s njim su i njegova supruga Mia Ćurković i njihov sin Viktor.

Stranica 1 od 16