Lovren dao dres gluhonijemoj ženi, a njezin sin plakao od sreće

HRVATSKA nogometna reprezentacije u subotu je pobijedila Wales 2:1 pred 17 tisuća navijača u Osijeku.

Iako su uvjeti za igru i gledanje bili nemogući, navijači nisu napuštali stadion, već su do kraja sjajno navijali za viceprvake svijeta, piše Index.hr

Nakon utakmice nekoliko hrvatskih igrača bacilo je dresove na tribine, među njima su bili Vida, Perišić i Lovren, koji je danas otkrio emotivnu priču na Instagramu.

"Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga što je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno što je mali? Zašto plaćes? Odgovori on men, plačem jer sam sretan...Kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi. Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek", napisao je Lovren.

Iako su uvjeti za igru i gledanje bili nemogući, navijači nisu napuštali stadion, već su do kraja sjajno navijali za viceprvake svijeta.

Nakon utakmice nekoliko hrvatskih igrača bacilo je dresove na tribine, među njima su bili Vida, Perišić i Lovren, koji je danas otkrio emotivnu priču na Instagramu.

Označeno u