Modrić vidio poruku 81-godišnjakinje: Sve je oduševilo ono što je učinio

Za ovu baku dvojbe nema, Luka je najbolji nogometaš u cijelom madridskom Realu.

Elvira Turiño Perez, isprva sasvim obična 80-godišnja gospođa koja živi na sjeveru Španjolske. No, ono što razlikuje Elviru od njezinih vršnjakinja je to što je najveća obožavateljica madridskog Reala, a posebice hrvatskog kapetana i igrača Reala, Luke Modrića Turiño Perez prati svaku utakmicu Madriđana te ima samo jednu želju - vidjeti, kako kaže, svog Luku Modrića. U TikTok videu koji se pojavio prije dva dana, baka Elvira obasula je komplimentima kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Video je u kratkom vremenu postao viralan, a ono što se zatim dogodilo baka zasigurno nije očekivala. 'Njezin' Luka joj je odgovorio! Modrić joj je snimio video zauzvrat i poslao potpisani dres Real Madrida.

- Nadam se da ćemo se uskoro sresti i upoznati. Imam poklon za vas, šaljem vam dres i poljubac - rekao je bakin omiljeni igrač Modrić u svom video odgovoru.

Za ovu baku dvojbe nema, Luka je najbolji nogometaš u cijelom madridskom Realu. - On je divan čovjek, dobar i skroman - rekla je baka pa otkrila da želi otići u Madrid kako bi se fotografirala s Lukom, a sada se čini kako će joj se želja ispuniti.

Označeno u