Neymar: Moj Bože, hvala Ti na svemu, sve si mi dao i ne mogu se ni na što žaliti

Brazilska nogometna zvijezda Neymar nakon poraza od Hrvatske na svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru naglasio je vlastito pouzdanje u Boga i prepuštanje Njegovoj volji.

“Moj Bože, hvala Ti na svemu, sve si mi dao i ne mogu se ni na što žaliti. Hvala ti što si se brinuo za mene. Sva slava i čast pripada Tebi, neovisno o okolnostima”, napisao je Neymar na Instagramu u subotu nakon što je dan ranije u četvrtzavršnici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru njegova momčad izgubila od Hrvatske.

Brazilski vratar Alisson poručio je pak: “Neki se pouzdaju u automobile, neki u konje, a mi se uzdamo u ime Gospodina, našega Boga”.

“Moj Bože, hvala Ti na svemu, sve si mi dao i ne mogu se ni na što žaliti. Hvala ti što si se brinuo za mene. Sva slava i čast pripada Tebi, neovisno o okolnostima”, napisao je Neymar na Instagramu u subotu nakon što je dan ranije u četvrtzavršnici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru njegova momčad izgubila od Hrvatske, prenosi Kathpress. Brazilski vratar Alisson poručio je pak: “Neki se pouzdaju u automobile, neki u konje, a mi se uzdamo u ime Gospodina, našega Boga”.

Označeno u