Pa imamo golmana za medalju! Šego je novi div iz Međugorja!

Šego je rodom iz Međugorja, rukomet mu je cijeli život bila velika ljubav. To dobro znamo jer smo s njim išli u srednju školu u Čitluku. Išao je Marin u ekonomsku školu. Već je s 15-ak godina pokazivao golmansku klasu.

Marin Šego je sjajan, bit će naša velika snaga u Njemačkoj, govorio je Lino Červar uoči Svjetskoga prvenstva, ali malotko mu je vjerovao. Baš da će golman s 33 godine biti naš najbolji igrač na SP-u pored Duvnjaka, Cindrića, Štrleka..., piše Antonio Bevanda za 24 sata.

Ali Šego je upravo to, naš najbolji igrač na SP-u i ne možemo se sjetiti kad smo zadnji put imali golmana u tako dobrom izdanju. I protiv Makedonije je potvrdio da je s 33 godine otkriće ovog Svjetskog prvenstva. Branio je Šego čudesno, stao je na 12 obrana, 38 posto udaraca koji su išli u okvire zaustavio je sjajno hrvatski golman u 31-22 pobjedi protiv Makedonije. Kaubojima je to treća pobjeda na SP-u i pobjeda kojom smo i matematički osigurali drugi krug. HRVATSKA - MAKEDONIJA 31-22 Šego i čudesni Kauboji razbili Makedonce za drugi krug SP-a A s ovakvim golmanom može daleko.

Šego je s Hrvatskom 2010. godine osvojio srebro na Europskom prvenstvu u Austriji. Trenutačno brani u Mađarskoj, za Pick Szeged, ali od iduće će godine biti u Francuskoj. Branit će za aktualnog europskog prvaka - Montpellier.

Šego je rodom iz Međugorja, rukomet mu je cijeli život bila velika ljubav. Igrom slučaja, jer smo s njim išli u srednju školu u Čitluku, dobro poznajemo tog dobrog momka kojem je nadimak Manja. Išao je Marin u ekonomsku školu. Već je s 15-ak godina pokazivao golmansku klasu. Iz Čitluka je išao na treninge u Ljubuški, branio je gol Izviđača i uz rad i odricanje je došao do toga da bude apsolutni hrvatski junak.

Nakon Makedonije i njegovih 12 obrana, od kojih su barem polovica bili ziceri, nema nikakve sumnje - imamo golmana za medalju! Marin je novo međugorsko čudo.

Bio je sjajan protiv Islanda i Japana, ali partija protiv Makedonije je bila jedna od njegovih najboljih u karijeri na golu reprezentacije. Doslovno je uništio Kiru Lazarova i Makedonce. Imao je dakle 12 obrana, a stigao je i zabiti gol. Pa to je golman koji brani i zabija! S ovakvim Šegom se možemo nadati borbi za medalju. Sjajan je i čudesan, kako samo brani zicere... Većina njegovih obrana su čisti ziceri i to onda kad se lomi utakmica. Baš nam je to trebalo.

Šego - majstore!

Označeno u