Talijanski reprezentativac divi se Modriću: ‘Primjer na terenu i izvan njega’

Bez obzira na negativan rezultat i remi između Hrvatske i Italije (1:1) u trećoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva kapetan hrvatske reprezentacije, i strijelac jedinog gola za Vatrene, Luka Modrić danas je jedan od najpopularnijih europskih nogometaša.

Tako je mladi veznjak Juventusa i talijanske reprezentacije Nicolo Fagioli na kraju susreta razmijenio dres s kapetanom Vatrenih, da bi dan kasnije na Instagramu posvetio objavu najboljem hrvatskom nogometašu svih vremena, prenosi narod.hr.

“Idol. Fenomen koji me od malih nogu inspirirao. Primjer na terenu i izvan njega. Bila mi je čast dobiti tvoj dres.”

Podsjetimo, Nicolo Fagioli igrao je za Italiju od 81. minute, dakle, ušao je u igru kod 1:0, kad je još uvijek sve izgledalo tako prekrasno za hrvatsku reprezentaciju i hrvatske navijače. Pogodak u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, koja je trajala sramotnih osam minuta po odluci nizozemskog suca Dannyja Makkieliea, za Italiju zabio je Zaccagnija. Ovim pogodkom Italija je osigurala drugo mjesto u skupini i osminu finala sa Švicarskom, dok je Hrvatska zapravo ispala završivši natjecanje na trećem mjestu u grupi sa dva osvojena boda. Teorija o dva boda za prolaz grupe ostat će tek teorija.

Fagioli je inače dijete Juventusa te za Italiju ima četiri nastupa.

Označeno u