Zlatko Dalić na dočeku u Livnu: Dobio sam krunicu, ona je uz mene, neka bude iz uz vas

Izbornik Dalić duševio je emotivnim govorom za kojeg ističe da nekima nije pravo to što govori.

Danima već traju dočeci za Vatrene u njihovim rodnim mjestima, a jučer je stigao red i na jedan od najvećih - onaj Zlatka Dalića. Trofejnog izbornika koji je je Hrvatskoj u četiri godine donio rusko srebro i katarsku broncu, jučer ga je dočekalo njegovo rodno Livno.

- Dragi prijatelji koji ste došli iz drugih gradova, dragi moji Livnjaci veliko vam hvala na strasti i emociji koju pokazujete prema hrvatskoj reprezentaciji.

Veliko hvala mome Livnu, ja sam ponosan i sretan po tko zna koji put. Prije četiri i pol godine nitko nije očekivao da ćemo opet slaviti. Raduje me da je na dočeku puno mlasdih ljudi koji pokazuju podršku reprezentaciji. Budite uporni, domoljubni i sve se može napraviti. Ja vam mogu biti primjer.

Ja sam pošao iz malog Livna i nešto sam napravio jer sam bio pošten, vjerovao sam u sve. Nikad nemojte odustati. Sve se može ostvariti. Budite i vi uporni i ostvarite svoje snove. Nemojte se sramiti kazati: Mi smo Livnjaci, ponosni ljudi. Budite vjerni, domoljubni, uporni i vjerujte u sebe. Neka opet iz Livna ode poruka ljubavi, vjere, poštenja i tolerancije. Govorimo to iz srca. Znam da nekome nije pravo to što govorim.

Kad vidim vas mlade, dajete mi podršku da još jače govorim. Ja sam ponosan i sretan. Bili su dočeci u Zagrebu, Splitu, Varaždinu, ali ovo je za mene nešto posebno.

Sad sam na dar dobio krunicu. Krunica je uvijek uz mene, i kad god trebam Božju pomoć uzmem je u ruke - poručio jer s pozornice Zlatko Dalić na dočeku u Livnu.

Označeno u