Bog čudesno ozdravio ženu koja je 14 godina trpjela jake bolove

Bog je čudesno ozdravio ženu koja je 14 godina trpjela jake bolove nakon što je rodila sina.

Jaka bol

U veljači 1999. Joan je sina rodila hitnim carskim rezom. Nakon poroda trpjela je jake i stalne bolove koji su trajali godinama. Ni uz pomoć lijekova nije mogla normalno funkcionirati. Liječnici nisu mogli pronaći uzrok njezinih bolova. Bolovi su bili toliko jaki da je čak razmišljala o samoubojstvu, piše novizivot.net.

“Ležala sam na podu i plakala, a onda bih čitala Riječ, imala obećanje i to bih ponavljala. Osjećala bih se dovoljno pozitivno i imala bih malo milosti, ali onda bih se također srušila i željela se ubiti”, prisjetila se.

Čudesno ozdravljenje

Liječnici su 2004. otkrili korijen njezinih problema, živac u zdjelici joj je zgnječen tijekom 91 sata poroda prije pet godina. Bila je podvrgnuta mnogim operacijama, ali tijekom jedne od tih operacija je imala susret s Bogom.

Joan je preživjela operaciju, ali je i dalje osjećala nesnošljivu bol. Nakon nekog vremena, prisustvovala je konferenciji o ozdravljenju u Orlandu, Florida. Tijekom događaja, prišao joj je muškarac i rekao joj da vjeruje u laži o sebi i Bogu. Tada ju je taj čovjek naveo na odricanje od svih tih laži i pozvao je na pokajanje.

“Na kraju se molio za fizički dio mog tijela koji je bio poput vulkana 14 i pol godina. U trenu je nestala sva bol.”

Bog je trenutno i čudesno izliječio svu bol koju je osjećala. Bacila je sve svoje lijekove i nikada više nije osjetila tu bol. U svom intervjuu za 700 Club Interactive ohrabrila je sve da Bog još uvijek liječi.