Čudesno ozdravljenje djevojčice

Caitlin Dooley rođena je 12. svibnja 2016. i 25 dana bila je priključena na aparate za održavanje života.

Njezino je srce radilo samo s 33 posto kapaciteta pa su njezini roditelji, Kieran i Sandra, vjerovali da je jedina nada transplatacija.

U bolnici je na Caitlin krevet na jedan dan položena relikvija Padre Pija i djevojčica se čudesno počela oporavljati.

Njezin otac Kieran “slučajnost” naglog ozdravljenja i povezanost s relikvijom Padre Pija opisao je riječima: “Ljudi mogu umišljati mnoge stvari, no ovo me čudo natjeralo da se zamislim.”

Simptomi srčanih problema kod male Caitlin pokazali su se 11 dana nakon rođenja. Nije mogla uzimati dovoljnu količinu hrane, a razina kisika u krvi počela padati na alarmantno niske razine. Najmanje 95% crvenih krvnih stanica u uzorku trebalo bi prenositi kisik kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe organizma, a maloj Caitlin postotak je prvo pao na 60, a tri dana kasnije na samo 37 posto.

Djevojčica je odmah prebačena u jedinicu intenzivne njege gdje joj je dijagnosticirana dilatacijska kardiomiopatija (poremećaj srčane funkcije s zatajenjem srca u kojem dominira proširenost srčanih klijetki).
Njezino je stanje postajalo sve gore i liječnici su se počeli brinuti da bi i ostali organi uskoro mogli zatajivati.

Kieran i Sandra hitno su pozvali svećenika kako bi Caitlin primila sakramemt krštenja znajući da će stanje biti sve gore i gore.

No nakon 25 dana na aparatima za održavanje života njezin je otac kazao da se dogodilo čudo; funkcija srca naglo se povećala na 70 posto i Caitlin je samostalno počela disati. Liječnici su zaključili kako više nema potrebe za transplatacijom jer je srce “tehnički normalno.”

Dok je majka Sandra zajedno s djevojčicom boravila u bolnici, Kieran je cijelo vrijeme bio u “Kući Ronalda McDonalda” (dobrotvorna ustanova koja ima 325 kuća u 63 zemlje gdje borave roditelji tijekom liječenja djece).

Caitlinino nevjerojatno izliječenje, posvjedočio je Kieran, počelo je upravo na dan kada su položili relikviju Padre Pija na njezin krevet. Liječnici ne mogu objasniti kako se dogodio ovaj čudesni oporavak.

padrepio.hr