Na grobu fra Slavka Barbarića zamolila je čudo za svoga supruga Njena molitva je uslišana!

"Moj suprug je oslobođen alkoholizma", svjedoči hodočasnica iz Međugorja čiji se suprug u korizmi zauvijek ostavio ovog poroka.

Na adresu portala medjugorje-info.com pristiglo je još jedno čudesno svjedočanstvo o uslišanoj molitvi.

Njegov grob danas posjećuje mnoštvo hodočasnika koji njegovom zagovoru preporučaju svoje poteškoće i upravo ovdje na posljednjem zemaljskom počivalištu najpoznatijeg međugorskog fratra Slavka Barbarića dogodilo se još jedno čudo. Donosimo vam svjedočanstvo Ruže iz Zagreba i njenog supruga.

Zovem se Ruža Jeleč i živim u Remetincu u Zagrebu. Ovim putem želim podijeliti svoje svjedočanstvo s vama. Po zagovoru pokojnog fra Slavka Barbarića doživjela sam čudo da je moj suprug oslobođen alkoholizma i do sad nije popio ni kap alkohola već četvrtu godinu. Prije četiri godine bila sam na hodočašću Kraljici mira u Međugorju sa voditeljem Dragecom iz molitvene zajednice Bezgrešnog Začeća -Trešnjevka. Dragec nas je prvi dan hodočašća odveo na grob fra Slavka Barbarića koji je bio njegov dobar prijatelj za svog života. Sjećam se da nam je rekao da zamolimo fra Slavka za čudo da nam On izmoli kod Kraljice Mira to čudo. Ja sam zatvorila oči i zamolila ga ovako: 'Fra Slavko ,ti si Hercegovac i znaš kakav je moj muž Bosanac, grub je i pije. Ti znaš kako je meni s njim. Molim te zamoli Gospu da ga oslobodi od alkoholizma i da ne bude u stanju nikada više popiti ni kap.

Nakon hodočašća vratili smo se u Zagreb a Dragec nam je, sjećam se, putem napomenuo kako će nam fra Slavko dati što smo ga tražili jer ga je on to zamolio. Nakon povratka iz Međugorja te nedjelju, u utorak ujutro u 10 sati moj muž je posvjedočio nečem nadnaravnom. Na velikom drvetu obližnje lipe kraj zgrade u kojoj živimo vidio je ples sunca kroz krošnju i bijeli veliki križ u suncu. Vidio je i  Gospu svu u u bijelom kako širi ruke. Ta se pojava izmjenjivala u treperavom bijelom jarkom svjetlu a zlatno svjetlo koje je isijavalo iz Gospe došlo je do prozora i ušlo kroz staklo u stan. Suprug je stajao kraj prozora jer je u duhu bio pozvan vidjeti što to "blica" kroz staklo. U tom trenutku kad je odmaknuo zavjesu da vidi zlatno svjetlo iz bijele pojave koja je ličila na Gospu ,bio je uronjen u to zlatno svjetlo blaženog izraza lica.

U jednom je trenutku dok je snimao s mobitelom ovaj neobičan događaj rekao je: "Pogledajte ljudi kako se sunce igra sa mnom na današnji dan 24.studenog". Znam da je rekao datum preminuća pokojnog fra Slavka Barbarića a tog dana kad je gledao tu nebesku pojavu nije bio uopće studeni nego je bio listopad. Kad mi je to pokazao na mobitelu odmah sam znala da je posrijedi čudo izmoljeno po fra Slavku Barbariću jer moj suprug pio još samo do korizme sljedeće godine i odlučio postiti od pića te više nikad nije popio ni kap alkohola od tad. Sad živi zdrav život i dobar je suprug. To je moje svjedočanstvo za koje sam osjećala potrebu da posvjedočim u zahvalu Gospi i fra Slavku za tu milost i čudo dobiveno od njih. 

Ruža Jeleč iz Zagreba/medjugorje-info.com