NEVJEROVATNA PRIČA O OBRAĆENJU Katolička glumica napustila Hollywood nakon što je imala viziju svoje duše

Katolička glumica, televizijska voditeljica, bivša izvršna direktorica i model Joelle Maryn proživjela je ogromnu tugu prije nego što je otišla u Hollywood, piše ewtn.co.uk.

U mladosti je izgubila sestru u požaru u kući, a njezini se roditelji nikada nisu u potpunosti oporavili od tuge. Taj je gubitak slomio njezinu obitelj, njezin duh i na kraju doveo do njezina napuštanja Katoličke crkve.

Provela je 12 godina daleko, ali se vratila nakon što je shvatila kakvu prazninu svijet nudi.

Maryn je podijelila svoju priču u svojoj novoj knjizi "Master of the Pieces", koju je posvetila Blaženoj Djevici Mariji.

“Moj život je spaljen do temelja i razbijen u komadiće više puta nego što mogu izbrojati”, rekla je urednici ChurchPOP-a Jacqueline Burkepile. “Bog nas uvijek ponovno spaja kada mu predamo svoje živote.”

Maryn kaže da je imala "trenutak na vrhu planine" tijekom snimanja u blizini znaka Hollywood u Los Angelesu dok je nosila haljinu od 4000 dolara.

Ovaj trenutak joj je zauvijek promijenio život.

“Držim ovo kompaktno ogledalo i shvaćam dok se gledam u ogledalo da nisam prepoznala osobu koja je bila tamo. Nisam imala pojma tko sam.

“Sve što je svijet rekao da će me usrećiti nije me zadovoljilo. Provela sam tu noć poput izmučene duše, znajući da je u mom životu sve lažno – predstava za sve.”

“Bilo je to iskušenje za iskušenjem. Nekim sam se čudom vratila u svoju hotelsku sobu oko 2 sata ujutro i tu sam noć provela plačući pod tušem.

“Prvi put u godinama izmolila sam pravu molitvu: 'Gospodine, trebam te. Gospodine, molim te pomozi mi. Ne mogu ovo sama. Ne znam tko sam. Ne znam što radim.”

Maryn je zatim objasnila da je nakon što su njezini djed i baka godinama molili krunicu i preklinjali za njezin povratak u Crkvu, vidjela je viziju svoje duše ili doživjela prosvjetljenje savjesti.

“Vidjela sam sve svoje grijehe i cijeli mi je život proletio pred očima. Najgori dio toga je što sam vidjela učinak grijeha,” kaže Maryn. “Ostala sam šokirana…”

Maryn se kasnije vratila Katoličkoj crkvi. Sada je duboko posvećena Gospi i krunici, euharistiji, te svojom nevjerojatnom pričom širi evanđelje i ljubav prema Crkvi.

Njenu priču poslušajte u intervjuu ispod: