SVJEDOČANSTVO: Čudesno ozdravili po suzama Uskrsloga Isusa i moćnom zagovoru međugorske Gospe

Na naš mail stiglo je još jedno čudesno svjedočanstvo o ozdravljenju gotovo jedne cijele obitelji uz poruku svima nama da za našu Gospu i našeg Gospodina uvijek nađemo vremena. Uistinu tada nas Nebo obilato daruje, prihvačajući božju volju i svoje životne križeve radosno, u molitvi i vjeri da Bog sve okreće na dobro onima koji Ga ljube, Bog i danas liječi, obnavlja i ozdravlja...

Hvaljen Isus i Marija!

Želim posvjedočiti ozdravljenje od glaukoma po Suzama Raspetog i Uskrslog Isusa  po zagovoru blažene Djevice Marije.

Od svoje 24. godine bolujem od glaukoma kojeg je isto imala i moja sestra blizanka. Imamo nalaze i sve je transparentno. Pretprošle godine otišla sam u Međugorje zamoliti nam našu dragu Gospu za ozdravljenje svoga supruga te joj predala svoj život i cijelu svoju obitelj.

Čula sam za svete Suze koje sam namijenila za supruga. Dok sam stajala uz Raspetog Isusa sjetila sam se svog glaukoma te ga zamolila da, ako mu je po volji da i meni pomogne oko glaukoma iako mi moj glaukom nije bio najveća briga koliko briga za zdravlje moga supruga.

Obratila sam se ujedno i Gospi te rekla da ako je po volji Gospodinovoj može i meni otkloniti glaukom, a ukoliko se to ne i dogodi, zahvalno prihvaćam plan da glaukom "nosim" dok sam živa. Svejedno sam zahvalila, prvenstveno što su mi omogućili da stignemo u Međugorje.

Moj suprug je ozdravio, moj glaukom nakon 3 mjeseca kontrole je i dalje bio prisutan. Prihvatila sam volju Božju te u srcu duboko zahvalila jer opet moja molba za ozdravljenje mog supruga se prihvatila i to mi je ono najvažnije bilo. Pola godine kasnije opet idem na kontrolu glaukoma i nisam kapala oči 3 mjeseca nekim glupim spletom okolnosti i bojala sam se uopće priči doktorici na Rebru u Zagrebu, jer će mi očni tlak biti u najmanju ruku 32 te će biti panike.

Svi nalazi očiju tog dana su bili odlični, a očni tlak mi je izmjerila 14 što je normalno te konstatirala da je pogodila kapi za oči, neznajući pri tome da oči nisam kapala 3 mjeseca. Kao munjom pogođena, istoga časa sve mi jasno! Moja molba na svetom Nebu je prihvaćena! Slava i Hvala Gospi, Isusu, Duhu Svetom i Vječnom Ocu te svetom Josipu i svim svecima i anđelima na zagovoru.

Moja sestra je isto bila u Međugorju i sada 3 mjeseca nakon mene i njoj je dijagnosticirano da ga više nema! Slava Presvetom Trojstvu, Gospi i cijelom svetom Nebu. Izliječen je moj suprug a mi od glaukoma. No, trebam napomenuti da i puno drugih milosti smo dobili kao npr. izlječenje od tumora dojke. Osjećamo neopisivu zahvalnost prema milostima i mogu samo poručiti, treba imati samo pravu vjeru, nastojati se držati Božjih zapovijedi osobito ljubiti bližnjega svoga, redovite ispovijedi, čitati Bibliju (koliko se stigne, redak po redak ako treba) i dolaziti na sv. Euharistiju.

Naš život je stresan  kao i većini građana, no pored svega daj svoj maksimum i toliko pa i više će ti se vratiti. Ako se za djevojku ili dečka ili prijatelja/icu srcem nađe vremena, nađi srcem toliko vremena i za našu Gospu i našeg Gospodina!

Uz Hvalu i Slavu Gospi i Presvetom Trojstvu i cijelom svetom Nebu

Vaša vjerna prijateljica iz Zagreba

medjugorje-info.com