SVJEDOČANSTVO IZ ŠURKOVCA Isus me je dotakao. Došao u moje srce i djeluje na moju obitelj. Zakoračila sam u novi život s Isusom.

U malom mjestu Šurkovcu hodočaste tisuće ljudi iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Naš poznati karizmatik fra Ivo Pavić vodi duhovne obnove i mise za ozdravljenje. Vjernici tijekom duhovne obnove izlaze na oltar i svjedoče o ozdravljenjima koja su zadobila od Isusa preko ruku fra Ive. Donosimo vam svjedočanstvo od hodočasnice Dijane.

Zovem se Dijana Kovačić, rođ. 04. 05. 1986. iz Črnkovca kraj Velike Gorice. U Šurkovac sam prvi puta došla 17. 09. 2017. Toga dana mi je Isus promijenio život. Kad je fra Ivo rekao da svi koji se žele vratiti Isusu nek dođu naprijed bliže oltaru. Otišla sam. Pjevala i molila. Počela sam plakati i pala u duhu Svetom. Tada je Duh Sveti liječio moje srce, dao mi je mir. Ozdravio me od gihta (artritisa). Kad je fra Ivo molio molitvu oslobađanja od duha bludnosti, prostačenja, psovki, Isus me oslobodio. Slava Mu i hvala. Isus je velik vratio je svoju ovčicu nazad k sebi.

Kad sam se vratila kući zagrlila sam muža. Sva gorčina prema njemu je nestala. Od tada blagoslivljam svoju obitelj. Na putu do vrtića molimo se anđelu čuvaru, pjevamo pjesme i blagoslivljamo tete koje ih čuvaju. Oprostila sam svojim bližnjima sve. Napravila životnu ispovijed. Svakodnevna molitva s djecom i slavljenje Isusa. Nedjeljna misa na koju nisam išla deset godina, sada idem svake nedjelje i blagdanom. Isus me je dotakao. Došao u moje srce i djeluje na moju obitelj. Zakoračila sam u novi život s Isusom.
Slava Isusu. ALELUJA.

U nedjelju 19.11. fra Ivo će slaviti misu za zdravlje i moliti za bolesne s početkom u 10,30 sati.