SVJEDOČANSTVO IZ ŠURKOVCA 'Shvatila sam da je Isus živ'

Ako budeš uz mene ne trudeći se svojim snagama učiniti nešto i dokazujući svoju sposobnost, bit ćeš svjedok svoje vjere i moje svemoći, a ja ću biti uz tebe kad govoriš, hodaš, radiš, kad moliš ili spavaš jer «miljenicima svojim i u snu dajem» (Ps 126).

Upravo ovo gore navedeno sam shvatila kad sam prvi put došla u Šurkovac; shvatila sam da je Isus živ, istinski sveprisutan, da je ON uz mene stalno, da me čuje i da me pozna, da me ljubi, da pomaže, ozdravlja, zove nas k sebi i da On zna, zaista zna što je najbolje za mene.

Prije dolaska u Šurkovac bila sam tradicionalni katolik, znala sam ja u koga vjerujem, no povremeno sam se molila i išla na misu, nisam puno znala o vjeri, a nisam imala želju ni znati, sve do Šurkovca kada sam došla sasvim slučajno no ustvari izmoljeno s mamom i šogoricom koja je i ozdravila od raka štitnjače upravo u Šurkovcu!

Došla sam skeptično, pomalo znatiželjno i bojažljivo, no Isus me je ozdravio, dao mi je lukove na stopalima, dotaknuo me, osjetila sam vrućinu kroz cijelo tijelo, dao mi je mir, dao mi je puno toga poslije u životu.

Počela sam više čitati o vjeri, tražiti tekstove, toliko toga nisam znala, željela sam naučiti; mogu reći da je s mojim odlaskom u Šurkovac počeo moj novi put te ponovno učenje o vjeri.

Zahvalna sam Isusu na dragome fra Ivi Paviću, Šurkovac je mjesto ozdravljenja, mira i velike Božje ljubavi. Zahvalna sam Isusu za sve što mi je darovao, za moju obitelj i za sva ozdravljena mojih bližnjih. Dragi fra Ivo bvb. «O Isuse, predajem se tebi, misli ti» «Predaj se mom srcu…i vidjet ćeš.» Marijana iz Zagreba