SVJEDOČANSTVO Po zagovoru svetog Josipa i molitve devetnice dobila željeni posao!

Draga braćo i sestre, već sam vam nekoliko puta pisala o milostima koje je za mene izmolio najveći među svecima, hranitelj našeg Spasitelja, sveti Josip.

Pisala sam vam kako sam dobivala razne poslove i kako smo čudesno prodali kuću. Ovaj put molila sam ga za posao u inozemstvu. Studentica sam, ali bila mi je muka od same pomisli da ovo ljeto ponovno moram raditi 14 h dnevno na moru.
Već sam prije radila u Švicarskoj. Molila sam svetog Josipa ako ikako može da mi pomogne da dobijem sezonski posao u Švicarskoj na 3 mjeseca. Tečno govorim njemački i francuski. Svi su mi ponovno govorili: „Nema šanse.. prekratak period možeš raditi, Švicarci prvo trebaju zaposliti svoje ljude…zaboravi.. prihvati ako možeš Njemačku ili Austriju..“ Ali,ja sam vjerovala da je Josipu sve moguće.

Registrirala sam se online i počela tražiti..slala sam životopise u hotele i restorane.

9. dan devetnice dobila sam poziv za posao u Njemačkoj, ali sam rekla poslodavcima da mi pošalju ugovor te da ću razmisliti i javiti im. Vjerovala sam da mogu dobiti posao u Švicarskoj, opisivala sam Josipu točno što želim.
Nastavila sam moliti... Poslodavci iz Švicarske su mi potvrdno odgovarali, ali nažalost niti jedan posao nisam mogla dobiti jer nisam mogla odmah početi raditi zbog studentskih obveza. Vjerovala sam i dalje, molila se za zagovor svog voljenog sv.Josipa i nakon nekoliko dana dogodilo se čudo. Nazvao me poslodavac iz Švicarske i rekao mi da mu baš treba radnik u to vrijeme kada ja mogu doći.

Za 12 dana dobila sam radnu dozvolu i potpisala ugovor. Uskoro krećem. Znala sam da će mi sv.Josip pomoći, vjerovala sam čvrsto svim svojim srcem i nije me iznevjerio. Hvala mu do neba i nazad!

Vi koji još niste počeli tražiti sv.Josipa za zagovor, krenite odmah jer nećete od njega otići praznih ruku.

Idite k Josipu!!

Hvala ti moj ljubljeni sv.Josipe!!

Neki sveci su privilegirani da nam svojim djelotvornim posredovanjem pomognu samo u nekim potrebama: ali naš sveti zaštitnik Josip ima moć da nam pomogne u svim slučajevima, u svakoj potrebi, u svakom pothvatu. ( sv.Toma Akvinski)

Svjedočanstvo poslala čitateljica medjugorje-info.com (podaci poznati redakciji)