Gospa nas poziva da molimo svetu krunicu

Gospa nas ovdje uči, ovdje je Gospina škola, ovdje u Međugorju. Gospa nam je na početku svojih ukazanja dala i svoje poruke.

Pozvala nas je na molitvu, na obraćenje, na mir, na post, na svetu Misu. Ja sam bio dijete od deset godina.

Pitao sam se hoću li to ikada moći živjeti, hoću li to moći staviti u svoj život, ali sam razumio jednu stvar: ako uistinu nekoga voliš kao što sam ja počeo voljeti Gospu, kao što sam počeo voljeti Isusa, ništa nije teško, a isto tako Gospa uvijek kaže: "Draga djeco, dosta je da vi otvorite svoja srca, ostalo ću ja sama učiniti". I uistinu, ovo mjesto je mjesto gdje biste svi vi trebali reći svoje DA Gospi, gdje biste trebali reći: Od danas, Gospe želimo početi živjeti s tobom. Od danas želimo staviti tvoga Sina u naše živote, i neka nam On bude na prvome mjestu.

Gospa nas poziva da molimo svaki dan. Gospa nas poziva da molimo svetu krunicu, ali što je važno u molitvi? To je ono što Gospa uvijek naglašava, da molitva bude molitva srcem. Još jedna velika stvar: mi tražimo odgovor na sve ono što tražimo u svojim životima. Ja znam koliko hodočasnika dođe u Međugorje, koliko mi pitanja postavljaju. Svi bi željeli nešto znati. Postavljaju mi pitanja na koja ja ne mogu odgovoriti, ali Gospa nas uči i kaže: "Molite, i kroz molitvu spoznat ćete odgovore na sve što tražite".

Gospa nas poziva da molimo u svojim obiteljima, da stavimo Boga na prvo mjesto u svojim obiteljima, jer ako je Bog u našim obiteljima, onda mi doista možemo biti jedna sveta obitelj, kao što je Gospa ponavljala bezbroj puta: "Želim da budete sveti, da vaše obitelji budu svete". Što bi bilo ljepše nego nego da mladi pođu iz Međugorja i kažu svojim roditeljima: mi želimo moliti s vama! Od danas želimo staviti Boga u našu obitelj! Od danas želim da u našoj obitelji ima vremena za Boga. To bi bio najljepši dar koji bismo mogli dati Gospi.

Označeno u