Sadržaj s oznakom: Jakov Čolo

“Draga djeco, danas sa svojim Sinom u naručju želim vas sviju pozvati da molite malog Isusa za ozdravljenje svoga srca.

U tekstu koji slijedi donosimo vam uspomene vidioca Jakova Čole na pokojnog fra Slavka Barbarića. Tekst je prijevod razgovora koji je Jakov dao austrijskom časopisu 'Medjugorje' 19. prosinca 2000. godine.

Jesu li vidioci ikada vidjeli Gospu kako plače?

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

Gospa nas u Međugorju na poseban način poziva na obraćenje. Mnogim hodočasnicima koji dođu u Međugorje kažem da se ovamo ne dolazi radi vidjelaca.

Kad su počela Gospina ukazanja imao sam deset godina.

Gospa nas ovdje uči, ovdje je Gospina škola, ovdje u Međugorju. Gospa nam je na početku svojih ukazanja dala i svoje poruke.

Svatko na svoj način želi promišljati događaje koji Međugorje već godinama stavlja u središte pozornosti crkvene i društvene javnosti.

Gospa nas poziva da postimo srijedom i petkom, ali što Gospa traži u postu?

NEOBIČNO PUTOVANJE VICKE I JAKOVA

Draga djeco, danas kada svjetlost rođenja Isusa obasjava cijeli svijet na poseban način s Isusom u mojim rukama, molim da svako vaše srce postane Betlehemska štalica u kojoj će se roditi moj sin i da vaši životi postanu svijetlo njegova rođenja.

Draga djeco, vi jeste i zovete se djeca Božja i kada bi samo vaša srca osjetili tu neizmjernu ljubav koju Bog ima prema vama, vaša bi mu se srca klanjala i zahvaljivala u svakom trenutku vašega života. 

“Draga djeco, i danas je Isus tu kraj vas, pa i onda kada mislite da ste sami i da ne postoji svijetlo u vašem životu On je tu i nikada vas nije ostavio i udaljio se od vas.

Stranica 1 od 2