Premijera dokumentarnoga filma „40 dana“ u NCM-u

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. organizira 20. listopada u Sarajevu premijeru dokumentarnoga filma „40 dana“.

„Pozivamo Vas da budete svjedoci susreta sa živim Bogom kroz brojna svjedočanstva ljudi u dokumentarnom filmu pod nazivom 40 dana koji će premijerno biti prikazan u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., u nedjelju, 20. listopada s početkom u 20 sati“, istaknuli su iz NCM-a napomenuvši da je ulaz na projekciju slobodan.

Ovaj čudesni film govori o rješenju problema pobačaja, o plodovima i rezultatima Inicijative 40 dana za život te o njezinom načinu djelovanja. Radnja filma je veoma zanimljiva zbog brojnih svjedočanstava molitelja i svih onih koji su odabrali život.

„Dio ove velike filmske priče su i svjedočanstva onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji do danas nose rane pobačaja. Ova odlična filmska priča uvesti će vas u istinitu stvarnost borbe života i smrti te dati vam odgovor na pitanje što je temelj borbe za život i izvorište kulture života. Radnja filma snimana je na prostorima cijele Hrvatske, a obogaćen je i kadrovima iz Budimpešte, Londona, Rima i Houstona“, priopćeno je iz NCM-a.

Više o filmu pročitajte na www.40danafilm.com