Vlč. Ivan Valentić: Svi studenti i mladi pozvani su odazvati se na duhovnu obnovu “Isus na brucošijadi”

Velika Duhovna obnova „Isus na brucošijadi“ namijenjena studentima i mladima održat će se 28. i 29. studenog u Ciboni (Košarkaški centar Dražen Petrović) koju će predvoditi svećenici Don Damir Stoić, Pater Ike Mandurić i Vlč. Ivan Valentić dok će za glazbenu animaciju biti zaduženi Alan Hržica, Petar Buljan i Nadbiskupijski zbor mladih.

Jedan od trojice svećenika koji će voditi duhovnu obnovu je i vlč. Ivan Valentić koji poziva mlade da se odazovu na duhovnu obnovu koja, iako se zove brucošijada, nije namijenjena samo brucošima. “Siguran sam da će ti ovaj duhovni sadržaj biti jedno lijepo iskustvo”, naglasio je.

Kako bi svi zainteresirani imali prilike pristustvovati ovom velikom duhovnom događanju za studente, ulaz na Duhovnu obnovu „Isusu na brucošijadi“ je besplatan ali je za ulazak u dvoranu potrebno imati brendiranu narukvicu, kao ulaznicu, koja se može preuzeti od 17.10. 2017. do 27.10. 2017. na 3 distribucijska mjesta. Jedna osoba može podići najviše 5 narukvica, dok je za dolazak po više od 5 narukvica (za župu, zajednicu ili grupu studenata) potrebno najaviti i rezervirati na navedene kontakte.

Distribucijska mjesta:

– Ured za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, Branjugova 1
– SKAC, Palmotićeva 31
– Župa Sveti Mati Slobode, Ul. don Petra Šimića 1

brucosijada-program.jpg