Budite i vi dio promjene za djecu u akciji “Za obrok i znanje kroz malo odricanje”

Korizmeno vrijeme potiče nas na odricanje i pomaganje, kako bismo u našim užurbanim životima malo zastali i najpotrebitijima učinili djela ljubavi.

Kroz humanitarnu akciju “Za obrok i znanje kroz malo odricanje” želimo osigurati djeci u najsiromašnijim zemljama svijeta Marijine obroke, stoga vas potičemo da nam se pridružite kako bismo zajedno omogućili svjetliju budućnost onima koji nemaju ni najosnovnije.

Marijini obroci od ove godine osiguravaju obroke u školi za 2 429 182 djece, a obroci im omogućuju da rastu i obrazuje se. Misija je Marijinih obroka omogućiti ljudima da daruju svoj novac, vještine, molitvu, vrijeme i na taj način pomognu onima koji žive u najsiromašnijim zajednicama svijeta. Marijini obroci Hrvatska zahvaljujući dobroti svojih donatora i podupiratelja imaju otvorenih 26 školskih kuhinja od kojih je 5 u Beninu.

Cilj nam je kroz korizmenu akciju upoznati vas s načinom života u Beninu, osigurati donacije za školsku kuhinju “Zagreb, Hrvatska” koja se ondje nalazi, a gdje 619 djece prima topli obrok svakog školskog dana. Na našoj web stranici pripremili smo raznovrsne materijale koji vam mogu pomoći da lakše provedete akciju u svojoj obitelji, tvrtki, školi ili među prijateljima.
Upoznajte i širite priču o Marijinim obrocima tako da podijelite poticaje koje ćemo objavljivati na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram. Djeca koja primaju samo jedan topli obrok dnevno presretna su i zahvalna što im se na taj način omogućava da ne budu gladni i da se obrazuju. Promjenu u njihovim životima možete omogućiti sa samo 22 eura, time im osiguravajući godinu dana topli obrok u školu. Prema statistikama, 67 milijuna djece zbog gladi i siromaštva ne pohađa školu i čeka svoj obrok.

Velik broj djece zahtjeva znatne promjene koje kao pojedinci nismo u stanju učiniti, no zajedno, s mnogo dobrih djela, možemo ih ostvariti. Svaka, i najmanja donacija, stvara veliku promjenu u životu djece kojoj nedostaju najosnovniji uvjeti za život. Kroz 40 dana, uz malo odricanja, učinimo zajedno tu promjenu.

Hvala svim volonterima i donatorima koji podupiru naš rad i na taj način ostvaruju misiju Marijinih obroka.

Za sve dodatne informacije možete nam se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 01 5509 250.

IBAN: HR7923600001102102666, SWIFT: ZABAHR2X
Više o Marijinim obrocima saznajte na www.marysmeals.hr te na Facebook i Instagram stranici.

Označeno u