Dječak (4) s leukemijom upoznao čovjeka koji mu je spasio život

Grant Medeiros možda ima samo četiri godine, ali je zahvalan za dar života. Grant je, nakon teških par godina, sada napokon sretan i razigran dječak.

Kada je imao 2 godine dijagnosticirana mu je leukemija.

Njegova majka, Lori, objasnila je: „Brzo su nas odveli u bolnicu. Testirali su ga. Shvatili su da ima tumor iza oka, imaju je leukemiju u kralježnici, iza oka, u nogama, kukovima i gornjoj lijevoj ruci.“

Grant se herojski borio te je prošao runde i runde kemoterapije. Na žalost, leukemija mu se prošle godine vratila. Trebao je presađivanje koštane srži. Na svu sreću, pronađen je odgovarajući uzorak.

Taj je uzorak pripadao čovjeku koji mu je prošlog tjedna spasio život. Obitelj je dugo putovala kako bi upoznala Graemea Osseya, osobu koja je spasila Granta.

„Njegovo ime je Graeme. On mi je dao malo svoj krvi. Njegova je krv sada moja“, rekao je Grant.

„U to vrijeme je moj sin imao 8 mjeseci te se nisam ni na tren dvoumio trebam li to učiniti te se nadam da ako to ikada bude potrebno mojoj obitelji, netko će postupiti kao ja“, rekao je Graeme.

Lori i njezin suprug, Philip, su beskrajno zahvalni za Graemeovu dobrotu. Lori je rekla: „Imamo drugačiji pogled na život i to je predivno. Uživam u svakom trenutku. On je spasio život našeg sina. Da nije bilo njega ne znam gdje bismo bili. Jako smo mu zahvalni zbog toga“.