Mark Wahlberg: 'Bog nije došao spasiti svece, došao je spasiti grešnike'

Glumac se pojavio u showu Today sa crnim križem na čelu te je rekao da iako vjera nije popularna u Hollywoodu, on svoju ne može zanijekati jer bi to bio još veći grijeh. Naglasio je da je uvijek govorio o vjeri, no da ju ne želi nikome nametati, te da mu je katoličanstvo omogućilo da bude bolja verzija sebe.

Povodom početka korizme, glumac Mark Wahlberg (51) govorio je o vjeri. Glumac se pojavio u showu Today sa crnim križem na čelu te je rekao da iako vjera nije popularna u Hollywoodu, on svoju ne može zanijekati jer bi to bio još veći grijeh. Naglasio je da je uvijek govorio o vjeri, no da ju ne želi nikome nametati, te da mu je katoličanstvo omogućilo da bude bolja verzija sebe.

"Važno mi je to podijeliti s ljudima. Vjera mi je omogućila puno.

Bog nije došao spasiti svece, došao je spasiti grešnike. Svi smo u životu imali problema, želimo biti bolji. Ako se fokusiramo na vjeru, sve je to moguće" izjavio je Wahlberg.
Kako tvrde strani mediji, glumac se vjeri okrenuo kao tinejdžer.

Proveo je u to vrijeme 45 dana u zatvoru jer je napao dva Vijetnamca. Jednog od njih udario je štapom, dok je drugog čovjeka udario šakom u oko isti taj dan. Sve to zbilo se u travnju 1988. godine. Marka su nakon toga uhitili.