Prva duhovna obnova u Innsbruck-u

Po prvi puta nakon vise od 50 godina postojanja, u Hrvatskoj katoličkoj misiji Innsbruck održana je duhovna obnova koju su predvodili vlc. Predrag Ivandić (župni vikar župe Eisenstadt, i glazbenik (teolog) g. Alan Hržica uz pratnju njegova benda te članova Molitvene zajednice "Srce Isusovo"

Izvrsna organizacija župnika vlč. Damjana Solde i aktivnog laika predsjednika HKM g. Stjepana Jurića, omogućila je svim posjetiteljima u punoj crkvi da se sva tri dana osjećaju ugodno i dobrodošli.

Bila je to prigoda da svatko od prisutnih u ovom korizmenom hodu pripravi svoje srce i dušu za naš nadolazeći najveći kršćanski blagdan. Uz nadahnute propovijedi vlc.Predraga i duhovne nagovore g. Alana Hržice te molitveno i glazbeno animirana klanjanja, svjedočili smo kako su se iz dana u dan, srca prisutnih otvarala sve više.

Duhovnu obnovu obilježio je veliki broj ispovijedi, podijeljenih euharistija te posebno veliki odaziv mladih. Bilo je dirljivo gledati tako veliko i lijepo zajedništvo Hrvata u Austriji okupljenih u Božjoj kući. U subotu navečer je Alan priredio posebnu glazbenu večer gdje je mnoštvo ljudi uz njega orilo iz sveg glasa slavu Bogu.

Vjerujemo da je to tek početak velikih duhovnih događanja u Innsbrucku i zahvalni smo svima koji su ovo omogućili.