Tete u vrtiću hvale se kako indoktriniraju djecu rodnom ideologijom – VIDEO

Video iz dječjeg vrtića u Sjevernoj Karolini izazvao je reakciju na internetu jer prikazuje odgojiteljicu koja očito indoktrinira vrlo malu djecu rodnom ideologijom.

Isječak, dio većeg dokumentarca pod nazivom “Osvrt na obrazovanje protiv pristranosti: Rane godine”, prikazan je tijekom treninga koji je organizirala Udruga za obrazovanje male djece (NCAEYC).

U videu, odgojiteljica Maddie Piper (koja kaže da je “nebinarna”), predstavlja grupi četverogodišnje i petogodišnje djece “novog prijatelja u našem razredu”, lutki koju je nazvala Nash. Opetovano koristeći zamjenice “oni” za lutku, Piper govori djeci da je Nash “samo dijete” i da, poput nje, “još nije siguran” je li dječak ili djevojčica.

 Odgojiteljica je pomoću lutke podučavala djecu od 4-5 godina o rodnom identitetu.

Kad dijete spomene “nebinarno”, odgojiteljica kaže da je to “veliki dokaz koliko smo o tome razgovarali u učionici” i kako se “o tome stalno razgovara”.

“Ali djeca mogu biti dječaci ili djevojčice”, kaže dijete ranije u isječku.

Dok odgojiteljica počinje odgovarati, djevojčica se ubacuje da dijete također može biti “ono” ili “nebinarno”.

Grupa odgojiteljica u kasnijem dijelu isječka raspravlja o interakciji, a jedna od njih sugerira da je odgovor djevojčice “veliki dokaz koliko smo o tome razgovarali u učionici”.

No ovo nije jedini prikaz kako se djeca već od najmanje dobi indoktriniraju da postaju rodno neutralne osobe, da imaju seksualne osjećaje prema osobama vlastitog spola, da “odbijaju stereotipne uloge dječaka i djevojčica”. Internet je prepun svjedočanstava samim odgojnih i obrazovnih djelatnica kako se hvale svojim radom u indoktrinaciji djece.

tribun.hr